Connect with us

CM 2018

VIDEO: S-au calificat, dar i-au îngropat pe pariori! Cota de 1,35 pe care australienii au distrus-o în meciul cu Siria

Published

on

Australia s-a chinuit teribil cu Siria, în barajul de calificare la Mondialul din Rusia, iar calificarea a venit abia în reprizele de prelungiri. A fost 1-1 în tur, 1-1 în 90 de minute din retur şi 2-1 la finalul celor 120 de minute, iar „cangurii” mai au acum un singur obstacol în drumul spre turneul final din 2018.Totuşi, cum se poate ca favorita să se califice şi pariorii să fie nefericiţi? Simplu. După cum prea bine ştiţi, pariurile se împart între timp regulamentar şi prelungiri, iar australienii au avut nevoie de a doua variantă pentru a ieşi învingători.

Astfel, cota de 1,35 luată de mulţi pariori pentru victoria Australiei în timp regulamentar a fost necâştigătoare. A ieşit, în schimb, cota de 5,50 dată pentru un rezultat de egalitate, total surprinzător dacă ţinem cont de valoarea celor două formaţii.

Mai inspiraţi au fost cei care au urmărit LIVE partida şi au mizat în timp real pe calificarea „cangurilor”. La Unibet, înainte de startul reprizelor de prelungiri, Australia avea cotă 2,20 pentru a se impune înainte de penalty-uri şi 1,50 pentru a trece mai departe, indiferent de modul în care obţine calificarea.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bilet 10 lei

Biletul Zilei 10 octombrie 2017: Mizezi 10 lei şi poţi câştiga 224,65 de lei

Published

on

Biletul zilei 10 octombrie 2017. Am ales pentru voi opt pariuri şi am strâns o cotă de 23,60 pentru „Biletul de 10 lei”. Dacă lucrurile vor merge aşa cum sperăm, atunci încasăm aproape 225 de lei.Suntem în faţa ultimelor meciuri din preliminariile pentru Mondialul din Rusia, iar unele formaţii îşi joacă ultimele şanse de calificare. Altfele, în schimb, joacă doar pentru că trebuie şi, eventual, pentru palmares, aşa că situaţia nu este una tocmai recomandată.

Cota cea mai mică de pe bilet (1,21) vine de la minimum un gol în prima repriză a meciului dintre Olanda şi Suedia, în timp ce cota mare a tichetului (1,83) o întâlnim pentru un pariu pe care l-am recomandat la Portugalia-Elveţia.

Biletul a fost realizat la Fortuna, iar cei care doresc să-l joace fix în această formulă pot folosi codul: Wp89p5

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2020 FotbalTop / www. fotbaltop.ro

LIKE PENTRU PONTURI GRATIS