Suporterii roș-albaștrilor au primit o veste extraordinară: Steaua ar putea reveni pe Ghencea! Întoarcerea ar fi una de scurtă durată, pentru meciul cu Academia Rapid.

După ce au jucat cu 12.000 de suporteri în tribunele din Giulești, steliștii vor ca la returul cu Academia Rapid să aibă parte de o susținere importantă din partea fanilor.

Tocmai din acest motiv, oficialii clubului iau în calcul o revenire pe stadionul mare din Ghencea pentru a juca meciul cu Rapid. Există însă o singură condiție: până la ora derby-ului să nu înceapă demolarea ”Templului”.

Se încearcă varianta ca returul cu Academia Rapid să se joace pe Arena Națională, dar nu știm dacă se va întâmpla asta. Dacă se va juca în aprilie și nu vor începe lucrările de demolare la stadionul Ghencea am putea organiza meciul pe arena noastră. Ne-am dori și noi 10.000 de oameni să ne susțină”, a declarat un oficial al Stelei pentru GSP.ro.

Stadionul Ghencea a fost inaugurat în 1974 și acum face parte din proiectul Euro 2020, cu care Bucureștiul a câștigat dreptul de a organiza partide de la Campionatul European. Noua arenă va avea 31.000 de locuri.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here