Sursa foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cotidianul Gazeta Sporturilor anunță că play-off-ul Ligii a 4-a, programat anul viitor, s-ar putea juca pe Arena Națională. 

Informația a fost oferită chiar de un oficial din cadrul AMFB, care a declarat că probabilul duel din play-off dintre Rapid și Steaua ar putea avea loc pe cel mai mare stadion din țară. Dacă varianta va pica, atunci jocul se va disputa pe arena Juventus, din Colentina.

„Vrem să fie un spectacol pe cinste și să profităm de faptul că se vor întâlni, cel mai probabil, CSA Steaua și Academia Rapid. Încă nu știm stadionul pe care se va juca play-off-ul. Dar luăm în calcul foarte serios să o facem pe Arena Națională. Sau pe stadionul Juventus din Colentina.

Arena Națională e prima noastră variantă. Vrem să oferim spectatorilor tot confortul pentru a urmări play-off-ul. Fiindcă acesta va fi mai încins ca niciodată. Decizia definitivă va fi luată într-o ședință care va avea loc la finalul sezonului regulat”, a declarat un oficial al AMFB pentru gsp.ro.

CUM SE JOACĂ ÎN PLAY-OFF

La finalul sezonului regulat, primele patru clasate vor intra în play-off-ul de promovare în Liga a 3-a. În funcție de locul pe care îl vor ocupa în clasament în acel moment, echipele vor beneficia și de un anumit punctaj: 1 (3 puncte), 2 (2 puncte), 3 (1 punct), 4 (0 puncte). Nu se va juca însă tur-retur, ci fiecare întâlnire directă va avea loc o singură dată. Cine încheie play-off-ul pe primul loc, dispută apoi un baraj de promovare cu învingătoarea play-off-ului din seria pe Dâmbovița.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here