Coronavirusul a suspendat fotbalul, iar revenirea la normal va dura luni bune. Franța, Olanda și Belgia au anulat sezonul actual, în timp ce alte țări așteaptă derogări de la specialiștii pe Sănătate pentru a relua activitatea. Nici Liga I nu face excepție!



Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a recunoscut că șansele ca spectatorii să revină pe stadioane la meciurile din Liga I în 2020 sunt aproape nule.

Evident că meciurile cu spectatori vor fi reluate mult, mult mai târziu, altfel nu am putea păstra distanțarea socială. Sportivii au nevoie de spectatori, dar trebuie să avem o înțelegere, nu poți controla modul de aranjare a 5.000 de persoane într-un stadion. Probabil că vor trebui să treacă luni bune până la momentul revenii spectatorilor pe stadion”, a spus Ionuț Stroe, la Digisport.

Astfel, Liga I se află în fața unui scenariu clar, pe care mai toate țările în care fotbalul se va relua îl vor pune în aplicare: meciuri fără spectatori în 2020.

Indiferent de modul în care va evolua pandemia de Coronavirus, este clar că niciun Minister al Sănătății serios nu va da avize pentru a aduce mii de oameni în același loc, pe stadioane.

În aceste condiții, nu doar finalul de sezon 2019/2020 se va desfășura cu porțile închise, ci și startul sezonului 2020/2021.

Cel mai probabil, s-ar putea lua în calcul revenirea fanilor pe arenă, chiar și atunci în număr restrâns,

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.