Ivan, Vătăjelu, Mitriță. Așa arată lista plecărilor de lux de la Craiova. Patronul Rotaru ar putea da o nouă lovitură, la finalul pandemiei de Coronavirus. Valentin Mihăilă este jucătorul cel mai aproape de o plecare din Bănie. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!Valentin Mihăilă a făcut un salt impresionant în ultima perioadă și a trecut rapid de la statutul de ”tânără speranță” la ”certitudine”. Atacantul în vârstă de 20 de ani traversează cea mai bună perioadă a carierei, iar evoluțiile bune de la Craiova îi pot aduce un transfer într-un campionat foarte puternic.

AntenaSport a anunțat că Mihăilă este dorit de Walter Zenga, la Cagliari. Italienii au pus pe masă 4 milioane de euro, dar Craiova a refuzat propunerea. Se pare că oltenii vor minimum 7,5 milioane de euro pentru Mihăilă și nu se grăbesc deloc să-l vândă în această vară.

În lumea fotbalului circulă însă o altă informație pe care FotbalTop v-o prezintă în premieră! Se pare că Mihăilă, care va și face pasul la echipa națională de seniori, acolo unde va fi convocat de Rădoi, ar aștepta însă un transfer în Spania sau Belgia, acolo unde există cluburi care se apropie cu ofertele lor de suma visată de Mihai Rotaru.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.