Sursa foto: uta-arad.ro

Doar pe locul 12 în clasament, UTA Arad are nevoie de un succes în acest weekend pentru a scăpa de presiune. Pe arena “Otto Grefner” vine Luceafărul Oradea, penultima clasată, sâmbătă, de la ora 11:00. 

Conducerea clubului arădean a avut o întâlnire la începutul săptămânii cu mai mulți lideri ai galeriei. Suporterii sunt îngrijorați de randamentul modest dat de echipă în acest sezon, comparativ cu ce s-a întâmplat în precedenta stagiune, când UTA s-a luptat la promovare până în ultimele etape.

Alexandru Meszar, reprezentantul clubului la această întâlnire, a declarat ulterior:

Această formă sportivă, mai puțin dorită de noi toți, o pot rezolva în această perioadă a competiției doar jucătorii împreună cu staff-ul tehnic, nicidecum conducerea sau suporterii. 

Datoria conducerii este să asigure condiții echipei, când au rezultate să-i premieze, iar când e necesar să-i sancționeze. Conducerea are în continuare încredere în jucători și staff.

Suntem siguri că pot obține rezultate mult mai bune.

UTA Arad – Luceafarul Oradea 04.11.2017

Arădenii au câștigat cu mari emoții runda precedentă, scor 3-2, pe terenul codașei Foresta Suceava, cu gol decisiv venit în minutul 90+4. Luceafărul Oradea, deși penultima, este o echipă redutabilă. Vine după o victorie importantă în cursa pentru evitarea retrogradării, 2-1 acasă cu Satu Mare. În deplasare însă, nu se descurcă deloc bine, pierzând cinci dintre cele șase jocuri avute.

E foarte posibil să vedem un meci strâns, ținând cont de golaverajul gazdelor după 14 etape, 16-15, dar și de faptul că în sezonul anterior am văzut un singur gol în cele două dueluri directe (0-1 la Oradea și 0-0 la Arad).

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.