Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti, miercuri 5 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova – FCSB se joacă azi, de la 21:00, în direct la Telekom Sport, Digi și Look Sport, iar partida de pe ”Oblemenco” se anunță extrem de încinsă. S-au vândut toate biletele, iar un stelist vine și pune și mai mult paie pe foc.

Basarab Panduru crede că nu va fi niciun război între Pițurcă și Becali, asta pentru că antrenorul Craiovei îi este mult superior patronului FCSB atunci când vine vorba de fotbal.Pițurcă – Becali nu e niciun duel. Îl bate Pițurcă de-l ascultă cu urechea, la orice oră din zi și din noapte. Mă bucur că Pițurcă a acceptat să se reîntoarcă în campionatul nostru.

În primul rând, mă bucur pentru jucători, pentru că ei vor deveni mai buni dacă sunt antrenați de Victor Pițurcă”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Universitatea Craiova se află pe poziția a treia, cu 16 puncte, în timp ce FCSB ocupă locul 11, cu doar șapte puncte strânse în primele opt runde.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here