În prima zi când România a trecut la ”stare de alertă” a venit și primul caz al unui fotbalist din Liga I depistat cu COVID-19. Ricardinho, fundașul celor de la Voluntari, a fost depistat pozitiv cu coronavirus la testul rapid, primul care se face în asemenea situații. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!Ricardinho (26 de ani) s-a întors recent din Portugalia și urma să revină la pregătiri alături de restul colegilor de la Voluntari. Fotbalistul a fost depistat pozitiv la primul test pentru coronavirus, după cum anunță Telekom Sport, și a fost izolat la stadion.

S-au făcut nişte teste şi este acel test pentru anticorpi. La acel test el a ieşit. Le el au ieşit foarte slabe, dar e ceva acolo. Poti fi aceşti anticorpi sau pot fi alţi anticorpi asociaţi. Noi încă nu ştim. Tocmai de aceea l-am băgat la izolare la stadion, e totul ok, el nu are absolut niciun simptom. Nu a făcut febră, adică acele simptome pe care le are un bolnav de coronavirus. Să vedem testul final, pentru că până la urmă acel test va decide exact. Părerea mea e că nu are absolut nimic”, a declarat Florin Cernat, directorul sportiv al celor de la Voluntari.

FC Voluntari este una dintre cele șase echipe din Playout care își doresc ca acest sezon competițional să nu se mai reia. Echipa antrenată de Teja a amânat, pentru moment, reluarea pregătirilor și așteaptă rezultatul oficial în cazul lui Ricardinho.

Fotbalistul va fi supus, în zilele următoare, unor alte teste pentru a se confirma sau nu îmbolnăvirea cu COVID-19.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.