Bogdan Planic a fost băgat în șomaj tehnic de Gigi Becali, iar viitorul său la FCSB este mai mult decât incert! Fundașul s-ar putea transfera la rivala Craiova, iar FotbalTop.ro a aflat detalii de la ”tatonările” dintre cele două cluburi. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!Bogdan Planic mai are contract cu FCSB până în vara lui 2021, dar sârbul are șanse mici să mai îmbrace tricoul roș-albastru. Supărat că a fost trimis în șomaj tehnic și că Becali a refuzat să-i mai plătească salariul întreg, Planic și-a mandatat impresarii să-i găsească rapid o echipă.

Planic nu s-a întors la București, fiind ținut departe de România de pandemia de Coronavirus, dar nici n-ar fi fost prea încântat s-o facă.

Pe fir a intrat Universitatea Craiova, echipă care l-a mai dorit pe Planic și în iarnă, atunci când se credea că fotbalistul intră în ultimele șase luni de contract cu FCSB. Imediat cum au aflat că Planic e încă sub contract, oltenii s-au retras din discuții.

Dacă îl vrea pe Planic, Rotaru să mă sune, să facă o ofertă!”, a fost anunțul lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor vrea un milion de euro pentru Planic, dacă oferta vine din Liga 1, dar e dispus să-l cedeze cu puțin peste 500.000 de euro dacă va primi o ofertă din străinătate.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.