Connect with us

Termeni si Conditii

Te rugam citeste cu atentie informatiile expuse in aceasta zona. Vizitarea site-ului si folosirea serviciilor sale inseamna acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru mai multe informatii sau lamuriri, te rugam foloseste formularul din pagina de contact sau trimite-ne un mesaj direct pe adresa dan.chilom@mergetipemananoastra.ro. Continutul acestei pagini se poate modifica, fara o instiintare prealabila, fiecare utilizator avand datoria de a verifica termenii si conditiile periodic.

Accesul pe site

Accesul pe site se realizeaza printr-o conexiune la internet si orice dispozitiv ce o suporta (desktop, laptop, smartphone sau tableta). Adresa site-ului este http://dev2.ceriza.com/. Este interzis accesul pe site al persoanelor sub 18 ani, mergetipemananoastra.ro expunand acesti termeni clar in cadrul site-ului. mergetipemananoastra.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea conexiunii la internet a vizitatorilor.

Folosirea datelor cu caracter personal

Protejam datele utilizatorilor nostri prin servere securizate, dar nu putem garanta si nici nu ne asumam raspunderea pentru atacurile cibernetice sau conexiunile vulnerabile. Recomandam folosirea calculatoarelor si a dispozitivelor protejate de antivirus, precum si updatarea browserelor la cele mai recente versiuni.

Site-ul mergetipemananoastra.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre acestea aici.

Drepturi de autor

Site-ul mergetipemananoastra.ro este un site specializat in stiri sportive, recenzii si informatii despre pariuri sportive si jocuri de noroc. Accesul la informatie este liber iar acestea pot fi folosite in scop personal. Preluarea si republicarea materialelor existente pe site este strict interzisa fara acord prealabil. Continutul materialelor scrise este protejat legal de Legea Drepturilor de Autor, el fiind proprietatea mergetipemananoastra.ro si a partenerilor sai.

Utilizatorii ce posteaza mesaje, articole, bilete, etc pe site-ul mergetipemananoastra.ro cedeaza automat si gratuit drepturile asupra acestora. In situatia in care considerati ca au fost incalcate drepturile dvs. de autor de catre mergetipemananoastra.ro, va rugam semnalati acest lucru printr-un mail la mergetipemananoastra.ro (orice link ajutator ne este de folos pentru a rezolva problema in mod rapid).

Pentru a putea pastra un mediu prietenos si decent, utilizatorii sunt rugati sa respecte regulile si:

  • sa nu foloseasca termeni discriminatorii, limbaj jignitor, antisemit sau rasist;
  • sa nu publice mesaje si comentarii in alte limbi decat romana si engleza;
  • sa nu incerce sa faca reclama, prin mesaje private sau linkuri;

Responsabilitate

Informatiile distribuite in cadrul articolelor noastre au caracter informativ, iar responsabilitatea pierderilor suferite de orice persoana fizica sau juridica pe baza acestora ii revine in totalitate persoanei respective.

mergetipemananoastra.ro ii roaga pe cititorii sai sa verifice intodeauna informatiile la sursa! Nu ne asumam responsabilitatea pentru rezultatele obtinute de pariori in cadrul serviciilor promovate pe site-ul nostru.

mergetipemananoastra.ro NU ESTE o agentie de pariuri online! Pentru a paria legal, va rugam urmariti informatiile postate pe site.

 

Advertisement

Facebook

Copyright © 2020 FotbalTop / www. fotbaltop.ro

LIKE PENTRU PONTURI GRATIS