Florin Talpan, juristul celor de la CSA, a luat atitudine, după ce în presă au apărut mai multe informații despre posibila împăcare dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei.

Talpan a ținut neapărat să emită un comunicat de presă în care să explice că împăcarea dintre FCSB și CSA nu se va produce niciodată, ”aruncând” cu verdicte clare într-un subiect care, în mod clar, nu depinde de el. Astfel, juristul CSA a transmis că FCSB nu va evolua niciodată în Ghencea, pe noul stadion ”Steaua”, arenă care va fi folosită doar de CSA.Surprinzător, Talpan e contrat chiar de ceea ce se întâmplă la Craiova, acolo unde Primăria n-a mai putut bloca accesul echipei lui Mititelu pe noua arenă ”Ion Oblemenco”. Cum stadionul ”Steaua” a fost construit din bani publici și face parte din planul României pentru organizarea EURO 2020, Florin Talpan, evident, nu poate bloca accesul altor echipe pe stadionul din Ghencea, fie că vorbim de FCSB sau de oricare altă formație care va dori să joace meciuri acolo.

Revenind la comunicatul lui Talpan, angajatul CSA a dat asigurări că echipa Armatei nu va ajunge la nicio împăcare cu FCSB, cel puțin până când clubul lui Becali nu va plăti suma de 37 de milioane de euro, atât cât consideră Armata că a fost prejudiciul produs de Becali și FCSB.

COMUNICATUL LUI FLORIN TALPAN:

Vreau sa fac o clarificare. S-a vorbit in aceste zile despre o posibila impacare intre Steaua si FC Fcsb. Asa ceva nu va avea loc niciodata. Nu poate avea loc.

Fotbal Club Fcsb are de platit despagubiri in valoare de 165.718.395 (aproximativ 37 milioane euro), pentru folosirea ilegala a marcii Steaua. In aceste conditii, nu inteleg de ce unii mai vorbesc despre impacari. Sa vorbeasca dupa ce aceasta suma este depusa de catre FC Fcsb in contul Stelei.

Mai mult, inainte ca acesti oameni sa vorbeasca despre impacari, ar trebui sa se informeze in ceea ce priveste istoricul relatiilor dintre clubul Steaua Bucuresti si Fotbal Club Fcsb. Daca o vor face, vor vedea ca ca FC Fcsb a dat de foarte multe ori dovada de rea credinta, nefiind un partener de afaceri de incredere. Date fiind acestea, e imposibil ca intre Steaua Bucuresti si FC Fcsb sa mai existe vreodata intelegeri. Nici in ceea ce priveste marca Steaua, nici in ceea ce priveste palmaresul sau numele Stelei si nici in ceea ce priveste viitorul stadion Steaua, pe care va asigur ca Fotbal Club Fcsb nu va juca niciodata. Ca macar sa poata sa se gandeasca sa faca o oferta de inchiriere a noului stadion, acestia trebuie intai sa plateasca integral prejudiciul provocat prin utilizarea ilegala a marcii Steaua.

Daca cumva s-a inteles gresit pana acum, va explic din nou: Nu vor mai exista vreodata intelegeri intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti si Fotbal Club Fcsb”, a fost mesajul lui Talpan, transmis către sport.ro

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.