Noul stadion din Ghencea n-a apucat să fie terminat că naște deja mai multe controverse. Armata spune că arena este exclusiv pentru CSA, în timp ce Becali ar vrea ca FCSB să poată juca meciuri, din nou, ”acasă”. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

Fiind construit din bani publici, într-un proiect amplu pentru organizarea EURO 2020, în mod normal, stadionul din Ghencea ar trebui să poată fi folosit de orice echipă care plătește suma cerută pentru închiriere. Mai clar, fix cum se întâmplă acum cu Arena Națională.Numai că echipa reînființată de Florin Talpan, omul care a câștigat aproape toate procesele cu formația lui Becali, ar vrea ca stadionul să fie doar pentru ea, în Liga a 4-a.

Marius Lăcătuș, omul care a pus bazele pentru înființarea echipei CSA Steaua, în liga a 4-a, pare că știe mai mult decât vrea să spună și anunță că nu crede că FCSB va putea juca vreodată în Ghencea.

Depinde de cei din conducerea Ministerului. Ei vor considera dacă e bine ca FCSB să joace acolo sau nu. Cred că nu se va întâmpla acest lucru. Naționala e binevenită oricând. În mod cert, nu poți să ții porțile închise”, a spus Marius Lăcătuș, la DigiSport.

Astfel, chiar dacă se ferește să spună exact, cel mai probabil, FCSB nu va fi lăsată să joace pe arena din Ghencea, care va deveni astfel un stadion făcut exclusiv pentru CSA Steaua.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.