sursa: sportpictures.eu

Valy Ionescu-Caciuriac, directorul CS Rapid, a vorbit deschis despre toate problemele cu care se confruntă clubul feroviar în momentul de față, dar și despre planurile de viitor. Iată mai jos cele mai importante declarații oferite de Ionescu-Caciuriac cu privire la echipa de fotbal. Interviul a fost realizat pentru Sport Total FM. 

Despre relația cu echipele de fotbal care poartă numele de Rapid, directorul CS Rapid București a subliniat: ”Am purtat discuții pentru închirierea bazei cu toate cele trei echipe: AFC Rapid, Academia Rapid și Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului. Toate trei, inițial, au semnat contracte de închiriere, însă continuitate a avut doar Academia Rapid. Noi suntem deschiși și suntem rapidiști așa că niciodată nu ne vom opune celor care vin cu intenții bune și demonstrează că respectă Rapidul.

Directorul CS Rapid a vorbit și despre noul stadion

“Lucrările de documentare și alte activități specifice se desfășoară într-un ritm accelerat la stadion, precum și la bazinul de polo, pe care sperăm să-l dăm în folosință în 2018. Întorcându-ne la stadion, ni s-a cerut să renunțăm la pista de tartan pe care se antrenează atleții. Probabil că vom face acest lucru, deoarece astfel capacitatea va crește la 14 000 de locuri.

Spațiul de care dispunem nu este deloc generos, deoarece stadionul este înghesuit între o linie de cale ferată și o linie de tramvai, iar reglementările în vigoare, privind securitatea, trebuie obligatoriu să fie respectate. Însă am discutat să avem pistă de atletism sub tribune, așa că vom reuși, cumva, să păstrăm și această secție de tradiție a clubului feroviar

Like paginii dedicate tuturor rapidiștilor – Spirit Vișiniu

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here