Rapid București a început cu un egal noul sezon din Liga a 2-a. Giuleștenii au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Farul Constanța, iar Daniel Pancu consideră că rezultatul este unul corect.

Rapid a avut emoții mari în multe momente, iar portarul Drăghia i-a menținut în viață pe rapidiști la ocaziile lui Iulian Stoica. Giuleștenii au părut un pic marcați de startul unui sezon care se anunță extrem de încins, iar acest lucru a fost remarcat și de Daniel Pancu.Suporterii au fost extraordinari. La capitolul suporteri, suntem lideri în Liga a 2-a. Nu meritam să câştigăm azi, chiar dacă am pus presiune pe final. Mulţi jucători au fost depăşiţi de miză, poate chiar de atmosferă. Sper ca în următoarele etape să luăm mai multe puncte”, a spus Pancu, la Telekom Sport.

CE PROBLEMĂ A IDENTIFICAT PANCONE

Terenurile de antrenament şi cel de aici din Regie nu ne ajută în niciun fel, sunt proaste și nu ne avantajează”, a spus Pancu.

Momentan, Rapid nu a reușit să rezolve problema bazei de pregătire. Echipa ar dori să revină la Baza de la ProRapid, acolo unde s-ar putea pregăti în liniște, în condiții mult peste ceea ce există în prezent.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.