Sursa foto: uta-arad.ro

Cum n-ar fi fost suficiente dificultățile de ordin sportiv din acest sezon, UTA întâmpină mai nou și probleme disciplinare. Arădenii i-au reziliat contractul portarului Branko Grahovac, după ce acesta ar fi petrecut peste ora stabilită de regulamentul de ordine interioară.

Nu a fost singur. L-au însoțit alți trei coechipieri: Mădălin Ciucă, Alin Buleică și Sorin Strătilă. Aceștia au refuzat deocamdată rezilierea contractelor, fiind trimiși la echipa secundă a clubului, care evoluează în Liga a 4-a. Pe lângă Grahovac, arădenii s-au mai despărțit săptămâna trecută și de preparatorul fizic Vlad Țăran.

Cristi Todea, antrenor UTA Arad

“Este o chestiune a neputinței pe care o discutăm și noi, antrenorii, în vestiar. Într-adevăr, e un aspect important acela ca în momentele grele să existe doi-trei jucători care tragă puțin echipa după ei, iar asta ne cam lipsește nouă”

Dacă anul trecut s-a luptat pentru promovare, anul acesta UTA se chinuie să se mențină în Liga a 2-a. E pe 14 în campionat, la un singur punct deasupra liniei de retrogradare. Apărarea suferă cel mai rău: opt goluri încasate în ultimele patru etape de campionat.

Etapa viitoare, arădenii joacă în deplasare cu vecina de clasament Dacia Unirea Brăila. Interesant este că brăilenii au cel mai bun atac din campionat, cu 37 de goluri marcate. Partida este programată sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11:00.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.