Florinel Coman a marcat aseară două goluri și a fost și a pasat decisiv la celelalate două reușite ale roș-albaștrilor cu Hermannstadt. Gigi Becali visează să încaseze pe e de 30 de ori mai mult decât cota lui actuală de piață.

„El are 21 de ani. Dacă el joacă așa și la echipa națională și câștigăm campionatul, și mai jucăm și în Liga Campionilor, el la anul e de 50 de milioane pe el. Poate 70…”, a declarat Gigi Becali la LOOK Plus.“Florinel Coman e praf!”

Florinel Coman a fost în dizgrația lui Becali în urmă cu un an. Finanțatorul a trecut în stilul caracteristic, de la  “Florinel Coman ratează singur cu portarul, nu poate să dea o pasă, pierde mingile. Eu văd în teren că el nu poate să învingă şi nici să dribleze pe nimeni”, după turul Rapid Viena la finalul lui august 2018, la “îl vând cu 30 de milioane”, la finalul sezonului și din nou la: “M-am convins, Florinel Coman – praf“, după ratarea grupelor Europa League.

Florinel Coman a devenit însă extrem de constant în ultima vreme. A marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri și a ajuns la șase în acest sezon. Dacă se menține pe această linie, Coman va avea cel mai bun sezon de până acum. A marcat 11 goluri sezonul trecut în Liga I. Acum mai are 12 etape din sezonul regulat plus încă 10 de playoff sau 14 playout pentru a înscie încă șase goluri și a-și depăși recordul.

Site-ul de specialitate trasnfermakrt.com îl cotează la 3,5 milioane de euro. Becali are planuri mult mai mari cu el.

“O să cer 70 de milioane, poate chiar 100!”

El va crește, acum e copil, are 21 de ani. O să-l vedem la 25. Eu dacă pot să-l țin – îmi va fi greu, dar dacă pot – peste doi ani o să cer 60-70 de milioane pe el. Poate chiar 100. Toată lumea a zis că Becali vorbește prostii, dar o să vedeți”, a mai afirmat Becali.

Becali a explict și situația cu împrumutul acordat lui Coman pentru a-și cumpăra casă.

„Pe Coman eu pot să-l țin că i-am dat 250.000 de euro în sensul ăsta. Adică în plus, cum ar veni, că spuneau unii, «domnule, îi scade din salariu». Nu, el avea 10, i-am dat 15, îi scad numai 5.000 din salariu. I-am dat împrumut, dar îi scad din salariu, trebuie să dea banii, cum să-i dai? Ar fi fost evaziune fiscală. Nu i-am dat banii eu, i-a dat FCSB, societatea. Nu poți să faci așa ceva cu banii societății”, a declarat Becali.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here