Connect with us

CM 2014

Portugalia a câştigat Cupa Mondială… a tricourilor

Published

on

portugalia

Pe 4 aprilie 2014, am dat startul unui sondaj în care vă întrebam cine are cel mai frumos echipament de la Campionatul Mondial. La fotbal s-a impus Germania, dar la design a câştigat trupa lui Cristiano Ronaldo.

Au votat aproape 400 de persoane, cărora le mulţumesc, dintre care 12.15% au ales Portugalia. Pe locul secund s-a clasat Germania, în timp ce podiumul a fost completat de Belgia.

AICI PUTEŢI VEDEA TRICOURILE ŞI CLASAMENTUL COMPLET

CM 2014

VIDEO | Cel mai tare avion de hârtie a lovit un jucător! Reacţia fanilor e GENIALĂ

Published

on

avion

Englezii din tribune s-au plictisit teribil la meciul naţionalei cu Peru, aşa că s-au pus pe făcut avioane din hârtie! Unul dintre ele a zburat din peluză şi a avut aterizarea în faţa unui fotbalist al oaspeţilor.

(mai mult…)

Continue Reading

CM 2014

FOTO: Grafitti şi multă culoare! Acesta este avionul Braziliei la Cupa Mondială

Published

on

avion brazilia

Brazilienii şi-au ţinut în secret aeronava cu care se vor plimba în timpul Campionatului Mondial desfăşurat în Ţara Cafelei. Dacă la capitolul „multă culoare” nu am fost foarte surprinşi, iată că partea de grafitti e clar un lucru văzut mai rar pe avioanele echipelor de fotbal!

(mai mult…)

Continue Reading

CM 2014

Naţională | Turcia-România 0-1: Grozăviile lui Piţurcă

Published

on

Naţionala României a învins cu 1-0 reprezentativa Turciei la capătul unei partide pe care selecţionerul Victor Piţurcă a gestionat-o perfect.

Nu ştiu câţi dintre noi am fi început cu Tamaş fundaş dreapta şi nu ştiu nici dacă a existat vreo persoană care să-i dea credit de titular lui Grozav după prestaţiile recente din Liga I. Pentru speranţele la calificare, a fost suficient că a existat Piţurcă. (mai mult…)

Continue Reading

CM 2014

CM 2014 | Estonia-România 0-2: Trei puncte, două goluri, o singură repriză

Published

on

Naţionala României a debutat cu dreptul în preliminariile Campionatului Mondial 2014 din Brazilia şi s-a impus cu 2-0 în deplasarea din Estonia.

Sigur că obiectivul [ cele trei puncte ] a fost atins, numai că prestaţia alor noştri din prima parte şi, oarecum, per total, nu oferă prea mari speranţe în vederea meciurilor cu favoritele Olanda şi Turcia. (mai mult…)

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2020 FotbalTop / www. fotbaltop.ro

LIKE PENTRU PONTURI GRATIS