Viitorul – Hermannstadt | Prima partidă de duminică din etapa a treia a Ligii I se joacă la Ovidiu, între două echipe cu parcurs total opus în acest sezon. Meciul se joacă pe Telekom Sport, Digisport și Look TV, de la ora 21:00. Fotbal Top îți oferă trei cote excelente pentru această partidă.

Viitorul și Hermannstadt au pornit total diferit în această ediție a Ligii I. Viitorul a încheiat pe primul loc etapa a doua, în timp ce sibienii s-au aflat la polul opus. Cu două înfrângeri în primele meciuri, au fost penultimii în clasament, având doar golaverajul mai bun decât Dinamo.

Viitorul – Hermannstadt, 28 iulie 2019, ora 21:00

Echipa lui Hagi vine după eșecul din Europa League, 3-6 cu Gent. Un rezultat care nu l-a supărat însă pe Hagi, care încă speră la calificarea în turul trei al competiției. Viitorul are un golvaeraj excelent în Liga I. 6-0 după două meciuri și are toate șansele să continue pe aceeași linie, chiar dacă a pierdut jucători importanți în pauză de vară. Ianis, Băluță și Vână au plecat, dar până acum Viitorul se descurcă bine și în absența lor.

Să avem grijă în campionat, e un meci dificil, totdeauna meciurile sunt dificile, indifirent de adversar, dar Hermannstadt e o echipă cu experiență, cu jucători foarte mulți cu experiență și sperăm să-i desfacem, să marcăm iar dou[-trei goluri și probabil vom câștiga”, a declarat Gheorghe Hagi despre meciul cu echipa lui Costel Enache.

Hermannstadt a pornit cu două înfrângeri, însă jocul a prestat de echipa lui Enache este unul încurajator pentru fani. Sibienii le-au dat trei goluri celor de la FCSB, dar au primit cu unul mai mult. Nici cu Gaz Metan nu au evoluat slab, astfel fel că ardelenii pornesc cu speranțele primelor puncte în jocul de la Ovidiu.

Ponturi pariuri Viitorul – Hermannstadt, 28 iulie

  • 1 – 1,60 
  • peste 1,5 goluri – 1.40 
  • peste 0.5 goluri Hermannstat – 1,85

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here