Viitorul – Gaz Metan | Partida se joacă la malul mării, luni seară, la 21:00 și va fi transmisă de Telekom Sport, Digisport, Look TV. Telekom Sport a analizat partida și îți oferă trei pnturi de încercat în această seară.

Ultimul meci al etapei a noua din Liga I se joacă între două fruntașe ale sezonului. Gaz Metan, revelația stagiunii și Viitorul, locul trei după opt etape. Medieșenii au fost în fruntea clasamentului două săptămâni, cât a fost pauza prilejuită de meciurile naționalei. Au un parcurs excelent, fiind singurii din Liga I neînvinși în acest sezon. În deplasare, au șase goluri marcate, două victorii și un egal.

Viitorul – Gaz Metan, luni, ora 21:00

Întâlnim un club care are un patron foarte bun şi, în acelaşi timp, un antrenor foarte bun. E și excepția de la regulă, că sunt și excepții, că atunci când patronul se implicî peste antrenor, cum e cazul la Viitorul, pot să fie rezultate, a declarat Edward Iordănescu, într-o conferință de presă.

Viitorul vine după înfrângerea cu FCSB. A fost prima pentru echipa lui Hagi în acest sezon de Liga I. Pe teren propriu, Viitorul e imbatabilă. Are trei victorii și un egal și a marcat nu mai puțin de 14 goluri în patru meciuri. Șapte meciuri directe s-au disputat pe terenul Viitorului, iar Gaz Metan a câștigat o singură dată. A fost chiar primul meci dintre cele două, în urma cu șapte ani.

“O echipă în formă, marchează goluri multe, a primit foarte puține, dar încercăm să ne impunem”, a declarat Gheorghe Hagi despre adversarul de luni seară.

Sunt convins că dacă ne vom face jocul nostru vom obține cele trei puncte. Însă nu va fi ușor, întâlnim o echipă foarte bună, cu un antrenor bun“, a spus și Carlo Casap despre meci.

Ponturi pariuri Viitorul – Gaz Metan

Peste 8,5 cornere – 1,65

Peste 2,5 goluri – 1,80

GG – 1,72

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here