Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște | Nou promovata Chindia întâlnește  Universitatea Craiova pentru prima dată după șase ani. Partida din Bănie se joacă duminică, de la ora 18:00 și va fi în direct pe Telekom Sport, Digisport și Look TV.

Oltenii revin în Liga I, după prima partidă din acest sezon pe care nu au reușit să o câștige. Au făcut 0-0 cu Honved Budapesta în manșa întâi a turul II preliminar din Europa League. În rest, echipa lui Papură a câștigat celelalte patru meciuri. Două în campionat și două în Europa League.

Universitatea Craiova – Chindia, duminică, ora 18:00

Chindia a început sezonul cu un eșec și un rezultat de egalitate care au situat-o pe locul 10 după primele două etape ale sezonului. Echipa lui Viorel Moldovan a pierdut cu Viitorul și a terminat la egalitate cu Gaz Metan Mediaș.

La ultimul meci contra Universității Craiova, în urmă cu șase ani, Chindia a câștigat după prelunigiri meciul contra oltenilor. Pe atunci, formația din Bănie evolua în eșalonul secund.

Universitatea Craiova se află între cele două manșe ale dublei cu Honved, care o pot duce în turul trei preliminar al Europa League. Astfel, e de așteptat ca antrenorul Papură să nu trimită în teren cea mai bună garnitură. De partea celalată, Chindia caută prima victorie de la revenirea în prima ligă.

În debutul acestui sezon, Craiova a înscris de unsprezece ori în cinci partide și a primit șase goluri. În partidele din campionat, cu Dinamo și cu Academica Clinceni, oltenii au înscris de cinci ori, iar Pigliacelli a fost învins de două ori. Chindia are golaveraj 2-3 după primele două etape.

Ne aşteaptă un meci important. Am început bine şi trebuie să rămânem concentraţi, dacă vrem să reuşim mai mult decât în sezonul trecut. Este un meci împotriva unei echipe ambiţioase. A pierdut pe nedrept, poate, cu Viitorul. Sper să fim la un potenţial fizic bun şi să facem un meci bun pentru a câştiga”,  a declarat Papură înaintea jocului.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Chindia

1 – 1,50

P 8,5 cornere – 1,45

GG – 2,30

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here