Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Astra | Partida din Bănie se joacă în ziua care deschide etapa a șaptea din Liga I.  Va începe la ora 21:00 și va fi în direct la Telekom Sport 1, Digisport și LookTV. Fotbal Top îți propune trei cote excelente pentru jocul de la Craiova.

Universitatea Craiova – Astra, vineri, ora 21:00

Craiova a dat lovitura săptămânii prin aducerea lui Victor Pițurcă în funcția de principal. La primul meci de la instalare, Pițurcă nu va sta însă pe bancă. Va urmări din tribună evoluția noilor elevi, care vor lupta astfel să-și impresioneze antrenor.

“Am avut oferte, atât din țară cât și din străinătate, însă nu pe placul meu. Acum când a venit oferta din partea Universității Craiova am acceptat imediat deoarece mereu ambiția mea a fost de a face performanță cu Universitatea Craiova. Am acceptat să revin în fotbalul românesc doar pentru că a fost vorba de Universitatea Craiova”, a declarat Pițurcă după ce a semnat cu oltenii. 

Craiova nu a mai câștigat o partidă de aproape o lună, iar schimbarea antrenorului reprezintă un moment ideal pentru un prim succes. De partea cealaltă va sta Astra, o echipă care vrea să prelungească seria de meciuri fără victorie a oltenilor. Între timp, în echipa giurgiuveană a sosit și Budescu pentru a reface cuplul cu Alibec. Rămâne însă de văzut dacă Alexa îl va arunca în luptă.

Doar oltenii sunt momentan pe loc de playoff, grație startului bun de sezon. Pe șase e echipa lui Pițurcă după șase etape, în timp ce Astra e pe locul opt cu opt puncte.

Cinci la cinci e golaverajul ultimelor cinci jocuri ale Astrei, semn că echipa lui Alexa nici nu ia gol foarte ușor, dar nici nu înscrie prea mult. Oltenii stau mai prost. În tot atâtea partide, au înscris de patru ori și au luat șase goluri.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Astra

  • peste 8,5 cornere – 1,50
  • peste 0,5 goluri Astra – 1,58
  • GG – 2,00 

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here