Sepsi – Viitorul | A șaptea întâlnire directă se joacă la Sfântu Gheorghe de la ora 21:00. Va fi în direct la Telekom Sport, Digisport și Look TV. FotbalTop a analizat jocul de până acum al celor două echipe și-ți prezintă cele mai bune cote.

Sepsi – Viitorul, duminică, ora 21:00

Viitorul revine în Liga I după eliminarea din Europa. Echipa lui Hagi a câștigat returul cu Gent, dar scorul nu a fost suficient pentru calificare. Viitorul e liderul primelor trei etape, în care a avut o medie de trei goluri pe meci și în care a încasat doar două goluri. Hagi știe că meciurile cu Sepsi – echipa lui nu a reușit să marcheze niciodată pe terenul harghitenilor.

“O deplasare dificilă, unde nu am câştigat şi nu am marcat până acum, aşa că vrem să mergem facem un bun şi să câştigăm. Sepsi a făcut multe schimbări, e o echipă solidă, puternică, care se apără foarte bine. Ştim că va fi un meci greu, dar mergem cu gândul să luăm cele trei puncte”, a spus Gheorghe Hagi.

În tabăra cealaltă, Sepsi e campioana egalurilor. A remizat pe linie în acest sezon, cu Gaz Metan, FCSB și Voluntari, două dintre remzie fiind albe. De altfel, Echipa lui Laszlo e cea care marcat cel mai puțin și cea care a și încasat cel mai puțin în acest start de sezon.

“Viitorul trebuie să se concentreze acum pe Liga I şi cred că o să fie un joc foarte tare pentru noi. După trei egaluri şi noi vrem să câştigăm. Trebuie să arătăm că jucăm acasă şi trebuie să credem că putem să marcăm mai mult de un gol. Viitorul are o echipă tânără, care aleargă foarte mult, şi fără balon, şi cu balon”, a declarat Csaba Laszlo, la conferinţa de presă.

Ponturi pariuri Sepsi – Viitorul

  • sub 9,5 cornere – 1,60
  • psf 2 -1,70 
  • sub 2,5 goluri – 1,60 

 

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here