Ponturi pariuri România – Malta | Al șaselea meci al României din preliminariile Euro 2020, se joacă duminică, la Ploiești. PRO TV va transmite în direct partida, de la ora 21:45.

Am ajuns la jumătatea preliminariilor pentru Campionatul European din 2020. Nu suntem în postura în care ne-am dori. Suntem pe locul patru în grupă, cu două meciuri pierdute din cinci – cu Spania și cu Suedia – și cu alte două puncte pierdute în fața Norvegiei. Nordicii suedezi și norvegieni sunt adversarii noștri pentru locul doi, astfel încât în meciurile care ne-au mai rămas cu Malta și cu Insulele Feroe, nu se concepe altceva în afara victoriei.

România – Malta, trei puncte obligatorii pentru tricolori

Cu Malta, duminică se joacă la Ploiești, pe Arena Ilie Oană. Ultima națională care a jucat aici a fost cea sub 21 ani – naționala de tineret câștiga cu 4-0 în fața reprezentativei din Liechtenstein și își asigura calificarea la Campionatul European din Italia.

În meciul tur, din luna iunie, din deplasare, tricolorii au obținut cea mai clară victorie din ultimii trei ani. Au învins cu 4-0 în Malta, după ce în 2016, tot în depalsare, o învingeau cu 5-0 pe Armenia. Așadar, în mod normal, ar urma încă o victorie clară a tricolorilor. Ei au fost cei care au găsit cel mai ușor calea spre poarta avdersă. Nici Spania, nici Suedia, nici Norvegia nu au reușit să înscrie patru goluri în poarta maltezilor.

Ponturi pariuri România – Malta

  • România înscrie în ambele reprize – 1,55
  • Gol în ambele repriză – 1,45
  • peste 1,5 goluri în rep. 2 – 1.77

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here