Ponturi pariuri Poli Iași – Dinamo | Meciul din Copou începe la ora 21:00 și va fi în direct la Telekom Sport, Digisport și Look TV. Fotbal Top a urmărit partidele jucate până acum de cele două și îți oferă trei ponturi de încercat la întâlnirea directă.

Dinamo vine după prima victorie din acest sezon, 2-4 în fața celor de la Academica Clinceni. Poli Iași vine după o remiză albă pe terenul Voluntariului.

Poli Iași – Dinamo, vineri, ora 21:00

„Întâlnim un adversar cu nume și sper să facem un joc frumos. Noi venim după o partidă nu foarte reușită, în care am scos un punct, dar eu nu am fost mulțumit de atitudinea echipei. Cu Dinamo va fi un alt meci, în care jucăm în fața suporterilor. Îmi doresc să luăm trei puncte. Mă aștept să vină mulți suporteri pentru că jucăm cu Dinamo, care rămâne un brand în fotbalul românesc”, a spus Mihai Teja.

Poli Iași e o echipă foarte greu de învins acasă. O arată statistica ultimelor partide. Moldovenii au pierdut o singură partidă dintre ultimele șase jucate în Copou. În schimb, dinamoviștii, se impun greu în deplasare. În ultimele șase deplasări au câștigat o singură dată. Patru dintre partide fiind pierdute de roș-albi.

“Ne aşteaptă un meci dificil împotriva unei echipe care are un start de campionat mai bun, în sensul că are două victorii, o echipă bine organizată, cu cea mai bună apărare după primele patru jocuri. Din păcate aveam în continuare jucători accidentaţi şi sunt slabe şanse să revină unul sau doi jucători, vom vedea la antrenamentul de astăzi. Jucătorii sunt receptivi, înţeleg că sunt la Dinamo şi ce se cere la Dinamo, dar acum au mai multă încredere în ei, după victoria cu Clinceni“, a declarat antrenorul care îi ține momenta locul lui Neagoem secundul Sebi Moga.

Va fi cel de-al cincisprezecea duel între cele două formații. Până acum, de patru ori au câştigat moldovenii, de şase ori s-au impus bucureştenii, iar patru jocuri s-au terminat la egalitate.

Ponturi pariuri Poli Iași – Dinamo

  • GG – 1,95
  • peste 8,5 cornere – 1,50
  • PR X – 2,00

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here