Ponturi pariuri Hermannstadt – Chindia | Partida de la Târgu Mureș începe la ora 18:00 și va fi în direct la Telekom Sport, Digisport și Looktv. Fotbal Top a analizat partida și îți propune trei cote excelente.

Hermannstadt – Chindia, duminică, ora 18:00Chindia merge la Târgu Mureș pentru meciul cu sibienii după patru puncte câștigate în ultimele două etape. Victorie cu Dinamo și egal cu Poli Iași.

“Au calitate, au echipă bună dar și noi am arătat acest lucru. Jucăm acasă și avem nevoie de cele trei puncte ca să putem să continuăm cu obiectivul nostru”, a declarat Romario Pires.

Doar două meciuri s-au mai disputat între cele două echipe până acum. Două remize – una albă și una încheiată 1-1.

“Meciul a devenit unul foarte, foarte important pentru noi. E un meci care trebuie să ne ducă acolo în grupul celor care se luptă cu șanse reale pentru a scăpa de griji”, a declarat antrenor Costel Enache despre meciul cu Chindia.

De o lună încoace Hermannstadt alternează victoriile cu înfârngerile. Sibienii au pierdut cu Viitorul și apoi au câștigat cu Craiova, au pierdut cu CFR și apoi au câștigat cu Academica, pentru ca în ultima etapă să fie învinși de Dinamo. Dacă se menține tradiția ar urma o nouă victorie pentru echipa lui Costel Enache. Chindia nu a câștigat niciun meci în deplasare de la promovare. Au fost trei egaluri și două înfrângeri.

“Odată cu plecarea lui Neicuţescu aveam nevoie de jucatori în atac. L-am adus pe Dumiter, Pe care îl ştiam de la Sepsi. Am avut un ciclu săptămânal desfăşurat normal, după meciul de la Iasi. Am recuperat încă doi jucători, Florea şi Cornel Dinu, care ne-au lipsit la Iaşi. Îi aşteptăm să se refacă şi pe Novac şi pe Cherchez. Am urmărit foarte atent ultimele meciuri ale lui Hermannstadt. Rezultatul lor cu Dinamo a fost exagerat. Hermannstadt e o echipa rănită, ne va aştepta un meci greu la Târgu Mureş”, a spus Moldovan, vineri, la conferinţa de presă.

Ponturi pariuri Hermannstadt – Chindia

  • peste 8,5 cornere – 1.55
  • peste 0,5 goluri Chindia – 1,60 
  • X la pauză – 2,15

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here