Ponturi pariuri FCSB – Viitorul | Partida de la Pitești începe la ora 21:00 și va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport, Digisport și Looktv. E un omeci extrem de complicat, dar Fotbal Top l-a analizat pentru voi și vă propune trei cote interesante.

FCSB – Viitorul, duminică, ora 21:00

FCSB se află într-o perioadă fără precedent din punct de vedere al rezultatelor. Vicecampionii sunt ultimii în clasament cu cea mai slabă serie, cinci înfrângeri la rând, iar duminică seară întâlnesc unul dintre cei mai în formă adversari din campionat. Viitorul e neînvinsă și a încheiat etapa a șaptea cu cel mai bun atac, 18 goluri.

 “Suntem FCSB și trebuie să câștigăm și să jucăm la victorie în fiecare meci. Iar dacă va veni, cu atât mai bine. Suntem într-o situație care nu e normală”, a declarat Argeș Vintilă.

FCSB vine după eliminarea din Europa League, care ar fi adus cel puțin șase milioane de euro în conturile clubului. Viitorul are deja o lună de când nu mai joacă și la mijlocul și la finalul săptămânii și este în mod cert, mai odihnită.

“Jucătorii vin după o serie foarte lungă de meciuri din trei în trei zile, nu au liniște mentală. După fiecare joc trebuie să te pregătești pentru următorul. Doar din punct de vedere mental mai putem să ne capacităm acum. Și le-am explicat că e ultimul joc înaintea pauzei competiționale. Trebuie să strângem toate resursele pe care le avem, fizice, mentale și să le punem în jocul de mâine seară, după care va veni o pauză binemeritată pentru toată lumea”

“Tot ce s-a întâmplat la ei în momentul de față îi va face să se gândească la campionat, să se unească și să strângă rândurile”, e precaut Hagi înainte duelului cu FCSB.

Ponturi pariuri FCSB – Viitorul

  • GG – 1,70
  • gol Viitorul în prima repriză – 1,90 
  • peste 1,5 goluri în repr a doua – 2,10

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here