FCSB - Hermannstadt, Etapa 23, Sezon 2018-2019, 3-0, National Arena Bucuresti 11.02.2019

FCSB – Hermannstadt se joacă duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport, Digisport și Look Sport. FotbalTop.ro a analizat partida de la Pitești și îți oferă trei ponturi pe care le poți juca pe biletele tale de la pariuri.

FCSB și Hermannstadt sunt două echipe care și-au schimbat antrenorii. Bogdan Andone a debutat deja oficial, în 2-0 cu Milsami din Europa League, în timp ce Costel Enache va fi la primul meci pe puncte pe banca celor de la Hermannstadt. Sunt foarte curios cum sibienii vor trece de la stilul mega defensiv propus de Miriuță și vor încerca să joace fotbal, așa cum a făcut Enache pe la Botoșani sau Astra.

Dacă vorbim de lot, atunci FCSB e mult peste Hermannstadt. La nivel de antrenori, cred că Enache e cel puțin două clase peste Bogdan Andone. Dar aici e vorba și de experiență, iar antrenorul roș-albaștrilor încă nu o are.

La prima vedere, FCSB ar trebui să câștige lejer meciul, dar Hermannstadt nu se va preda atât de ușor. Sibienii sunt obișnuiți cu terenul de la Pitești, unde au mai jucat meciuri în sezonul trecut, iar vicecampioana n-a părut niciodată în apele ei atunci când a jucat pe alt stadion în afară de Arena Națională.

PONTURI PARIURI FCSB – HERMANNSTADT

FCSB și Hermannstadt s-au întâlnit de trei ori. O dată în Cupa României, când Sibiul a câștigat cu 3-0, și de două ori în campionat, când steliștii s-au impus de fiecare dată: 3-1 și 3-0.

Gol în prima repriză – 1,45

Ambele echipe marchează – 2,40

Peste 8,5 cornere – 1,50

VREI MAI MULTE PONTURI GRATIS? ÎNSCRIE-TE ÎN GRUPUL NOSTRU DE PARIORI

Duminică se joacă și meciul Universitatea Craiova – Academica Clinceni, iar ponturile pentru această confruntare le găsiți AICI.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here