FC Hermannstadt – Universitatea Craiova | Partida se joacă la Târgu Mureș de la ora 18:00 și va fi în direct la Telekom Sport, Digisport și Look TV. Ca de obicei, FotbalTop vă oferă cele mai tari ponturi pentru partida de duminică seară.

Este un meci între două echipe echipe aflate la extreme opuse în acest start de sezon. Universitatea Craiova a câștigat toate meciurile jucate până acum în Liga I, în timp ce sibienii nu au reușit să acumuleze niciun punct în trei etape.

FC Hermannstadt – Universitatea Craiova, duminică, ora 21:00

Oltenii vin după meciul cu scandal din returul dublei cu Honved Budapesta. Atunci, o petardă aruncată din tribună chiar în spatele centraluluia  făcut ca partida să fie întreruptă mai bine de o jumătate de oră. Echipa lui Papură a câștigat în cele din urmă la lovituri de departajare, dar are emoții mari în privința analizei pe care o va face UEFA.  Oltenii riscă să piardă la masa verde și automat să fie eliminați din Europa.

Corneliu Papură are o misiune destul de dificilă, întrucât oltenii joacă deja al optulea meci într-o lună. E o medie de o partidă jucată la patru zile, iar după meciul Hermannstadt, dacă vine o decizie nefavorabilă de la UEFA, Craiova are turul cu AEK Atena.

Oltenii sunt neînvinși în acest sezon în toate competițiile, însă atacul scârțâie puțin în ultima vreme. Au un singur gol marcat în ultimele trei jocuri.

În tabăra adversarilor, Costel Enache în continuare formula ideală pentru primele puncte ale sezonului. Chiar dacă au pierdut pe linie în acest sezon, jocul sibienilor le dă speranțe fanilor. Au al patrulea atac al Ligii I chiar dacă sunt în coada clasamentului. Au înscris de cinci ori în trei partide. Trei dintre reușite au fost contra celor de la FCSB și două cu Viitorul.

Ponturi pariuri FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

  • p 1,5 goluri – 1,40
  • p 8,5 cornere – 1,50 
  • 2 – 2,55

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here