Ponturi pariuri Europa League | Joi seara incepe turul trei preliminar al Europa League cu FCSB şi Craiova la start. FotbalTop a analizat partidele şi-ți propune o combinație extrem de interesantă.

Prima care intră în joc este Universitatea Craiova, de la ora 19:00, în direct pe LOOK TV şi Digisport. Oltenii au meci greu cu vicecampioana Greciei, AEK Atena.

Pentru echipa lui Papură va fi cel de-al nouălea meci al sezonului. Sapte partide câştigate, o remiza şi o înfrângere au întegistrat oltenii, al căror joc a început sã nu mai fie pe placul fanilor, asa cum era la începutul sezonului.  Ultima repriza jucata, cu Hermannstadt, a fost o demonstrație clară de “aşa nu” şi un semnal de alarmã în perspectiva meciului cu grecii. AEK va bifa debutul în noul sezon, joi seara în Bănie.

Cota de încercat – PR2 – 3,20

FCSB joacă de la ora 21:30 cu Mlada Boleslav, ocupanta locului sase in actualul sezon din Cehia. Meciul va fi transmis în direct la ProTV.

Ros-albaştrii se află intr-o perioadă complicată, cu tensiune între echipă şi conducere, cu trei meciuri pierdute la rând şi o bancă tehnică pe care, pentru a doua oară la rând, va sta secundul. Totusi, vom merge pe valoarea celor doua loturi, FCSB e de trei ori bine cotata (33,5 milioane euro) decât Mlada (sub 13 milioane euro).

Cota de încercat – 1/1 – 3, 30

Cota totală: 10,56

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here