Dinamo – FC Hermannstadt | Roș-albii joacă acasă împotriva sibienilor, într-un meci care începe luni seara, la ora 21:00. Partida va fi în direct la Telekom Sport, Digisport și Look TV. Fotbal Top îți oferă cele mai bune trei ponturi de încercat la acest joc.

Dinamo – Hermannstadt, luni, ora 21:00

Luni seara în Ștefan cel Mare se întâlnesc două dintre echipele care după trei etape nu aveau nicio victorie. Între timp, și Dinamo și Hermannstadt au câștigat. Roș-albii s-a impus într-un singur meci, în timp ce sibienii au câștigat două partide și se pot apropia la un punct de podium, dacă o înving și pe Dinamo.

“Ne așteptăm la un meci dificil, pentru că nu am mai câștigat de mult și vă dați seama de ce e greu pentru noi. Hermannstadt are jucători cu experiență. I-am studiat pe doi dintre ei, Viera și Luchin. Trebuie să luptăm de la început, pentru că avm nevoie de cele trei puncte”, a declarat Dușan Uhrin Jr. înaintea meciului cu sibienii.

Dinamo are unul dintre cele mai slabe atacuri ale acestui sezon de Liga I. Doar Voluntari a marcat mai puțin decât roș-albii. Cinci reușite au ilfovenii și șase Dinamo. Atacul lui Dinamo s-au putea revitaliza o dată cu această etapă. Începând cu meciul împotriva lui Hermannstadt, Dusan Uhrin îș va avea la dispoziție și pe Fabbrini. Fostul jucător de la Botoșani promite să dea totul pentru roș-albi.

“Acum situația nu e bună, dar cred că avem timp să recuperăm. Câștigăm toate meciurile și vom fi campioni 100%. Nu e ușor pentru că avem adversari dificili”, a declarat Fabbrini.

Sibienii au câștigat două dintre ultimele trei jocuri și vin să se impună și în Ștefan cel Mare. Trebuie să fie atenți însă în apărare, lucru valabil și pentru roș-albi, pentru că în defensivă ambele echipele stau dezastruos. Doar FCSB și Clinceni au luat mai multe goluri decât adversarele din această seară.

Ponturi pariuri, Dinamo – Hermannstadt

  • peste 1,5 goluri – 1,40 
  • GG – 1.80 
  • 1 – 2,30 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here