Dinamo – Craiova e derby-ul etapei a doua din Liga I si joaca duminica de la ora 21:00, ]n direct la Telekom Sport, Digisport si Look TV. Fotbaltop.ro a analizat partida si va propune trei ponturi excelente!

Duminica, pe National Arena, Dinamo – Craiova e meciul a doua echipe care vin dupa rezultate opuse in startul sezonului. Oltenii, care joaca si in Europa League, are trei meciuri jucate si trei victorii, toate incheiate 3-2. Dinamo, in schimb vine dupa rusinea, 0-5, cu Viitorul.

NEMULTUMIRI IN AMBELE TABERE INAINTE DE DINAMO – CRAIOVA

Chiar daca s-au impus in toate cele trei partide de pana acum, fanii oltenilor sunt extrem de nemultumiti de jocul echipei si i-au cerut demisia lui Papura la fiecare meci. La Dinamo, nemultumirea e evidenta, dupa jocul prestat de echipa lui Neagoe in prima runda. Fanii si-au manifestat supararea inca din timpul meciului cu Viitorul. Atunci, trei dintre ei au patruns pe gazon, iar ulterior, intreaga galerie a fost evacuata.

DINAMO – CRAIOVA, DERBY SPECTACOL

In ultimele cinci partide Dinamo -Craiova, s-au marcat nu mai putin de 18 goluri, o medie de peste trei goluri in fiecare meci. Dupa trei egaluri consecutive incheiate cu acelasi scor, 2-2, au urmat doua meciuri incheiate 3-0. Pe primul l-au castigat oltenii, iar pe cel de-al doilea, dinamovistii, în decembrie 2018.

In acest sezon Craiova marcheaza mult, dar si primeste multe goluri, socotind dupa cele zece marcate si sase primite. De partea cealalta, e clar ca Dinamo nu sta deloc grozav in aparare. Astfel că, va lupta sa arate ca rezultatul din prima etapa a fost doar un episod nefericit. Asadar, asteptam un meci deschis la revenirea lui Dinamo, pe National Arena, ca gazdă in Liga I.

Așadar, vom merge pe un meci deschis în capitală, iar un meci în care se vor marca peste 2,5 goluri primește o cota mare 2,15.

Pentru al doilea pont ne-am gândit la un pariu în care ambele echipe să marcheze și primim o cotă de 1,87.

Tot în ideea unui meci deschis mergem și pe un pariu de peste 8.5 cornere în meci, cotă 1.50.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here