Dinamo – Botoșani | A patra partidă a etapei cu numărul nouă din Liga I începe la ora 21:00. Va fi transmisă în direct la Telekom Sport, Digisport și Look TV. Fotbal Top a analizat partida și=ți aduce trei ponturi excelente.

Roș-albii revin pe Arena Națională, acolo unde le promisiseseră fanilor că vor juca meciurile de acasă în acest sezon. Concertele, schimbarea gazonului, meciurile naționalei au făcut ca acest lucru să nu se întâmple decât la un singur meci până acum. Cu Botoșani, dinamoviștii visează și la o susținere puternică din partea fanilor. Ar bifa a treia victorie la rând în acest sezon.

Dinamo – Botoșani, sâmbătă, ora 21:00

La Dinamo se văd schimbările produse de venirea lui Dusan Uhrin. După un început slab cu o singură victorie și cinci înfrângere în primele șase etape, au venit două victorii la rând. Prima a fost cu Hermannstadt și apoi cu Sepsi, chiar înainte de pauza prilejuită de meciuri naționalei.

Ne aşteaptă un meci foarte greu, Botoşani joacă foarte bine pe atac, au ceva probleme în defensivă, dar trebuie să avem grijă la jucătorii lor pentru că au cinci pe atac foarte buni – Ofosu, Ongenda, bine că l-au vândut pe Golofca! Jocul depinde de noi, cum ne concentrăm, nu vreau ca jucătorii mei să mai repete greşelile de până acum,” a declarat Dusan Uhrin înainte de meci.

“Vreau să fac apel să vină în număr mare, e primul meci al lui Mister pe Arena Naţională şi sper să ne împingă de la spate. Să vină 30 de mii, 40 de mii, 50 de mii...” a spus Ioan Filip la conferinţa de presă.

De când a venit Dusan Uhrin, Dinamo nu a luat gol. A înscris, în schimb de patru ori. Sâmbătă seară întâlnește însă o echipă care marchează mult. FC Botoșani are al patrulea cel mai bun atac din țară. Are o medie de aproape două goluri pe meci – 15 în opt etape.

Moldovenii au intrat în pauza de două săptămâni pe loc de playoff, cu 11 puncte adunate. Deși marchează mult, echipa lui Crotioru nu amai câștigat din etapa a treia. De atunci, o ține mai mult mult în egaluri. Au fost patru egaluri, ce-i drept toate cu goluri – 1-1 sau 2-2 – și o înfrângere. Moldovenii se străduiesc acum să-și recâștige statutul de “revelație” dobândit în primele etape.

Ponturi pariuri Dinamo – Botoșani

  • peste 8,5 cornere – 1,65
  • peste 0,5 goluri în prima repriză – 1,40
  • GG – 1,75

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here