Dinamo – Academica Clinceni | Primul meci al etapei a patra din Liga I se joacă în Ștefan cel Mare, vineri, de la ora 21:00 și va fi în direct pe Telekom Sport, Digisport și Look TV. FotbalTop a analizat partida și vine cu cele mai bune cote de încercat pentru acest joc.

Criza lui Dinamo continuă și după ultima etapă jucată în Liga I. Pe banca tehnică instabilitatea continuă. Conducerea nu a reușit să găsească un antrenor care să preia echipa în condițiile stabilite de ea. Sebi Moga a rămas să se ocupe de roș-albi și pentru partida cu Academica Clinceni.

Dinamo – Academica Clinceni, vineri, ora 21:00

“A fost şi Neagoe la băieţi, a discuta cu ei, le-a spus să se pregătească, să fie serioşi la antrenamente, că are mare încredere în ei că pot scoate rezultate bune de acum înainte. Fiind antrenor principal, normal că ne dă programul de antrenamente, cum joacă echipa, în ce sistem joacă, nu facem de capul nostru”, a declarat Moga.

Dincolo de problema antrenorului, dinamoviștii credeau că măcar vor putea alinia cel mai bun “11” odată cu revenirea lui Nistor. Cel mai valoros jucător din Ștefan cel Mare s-a accidentat însă din nou și va lipsi cel puțin la întâlnirea cu ilfovenii. Așadar, Moga nu va putea folosi o echipă mai bună decât în precedentele partide. Diferența este că acum va întâlni o nou-promovată, după trei întâlniri cu echipe de playoff.

Academica Clinceni, la fel ca Dinamo a pierdut toate meciurile jucate. Totuși, chiar și ilfovenii stau mai bine ca roș-albii. Au pierdut cu Universitatea Craiova, CFR Cluj și Poli Iași, însă au marcat de trei ori. Roș-albii, pentru prima dată în istorie, au reușit contraperformanța de a nu marca deloc în trei partide.

Ponturi pariuri Dinamo – Academica Clinceni

  • peste 0,5 goluri Academica Clinceni – 1,70 
  • sub 10,5 cornere – 1,45
  • sub 2,5 goluri 1,73 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here