Ponturi pariuri Borussia Dortmund – PSG. Revine spectacolul din Liga Campionilor, revin ponturile pe FotbalTop.ro. Am analizat partida dintre Dortmund și PSG și avem trei cote tari pentru voi. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

PONTURI PARIURI DORTMUND – PSG

Pentru că fiecare e liber să analizeze singur ponturile pe goluri sau pe soliști la această confruntare, noi venim cu trei pariuri speciale pentru această superconfruntare din Liga Campionilor.




Sancho să fie faultat minimum o dată | Unibet | 1,40

Hummels să faulteze minimum o dată | Unibet | 1,55

PSG să tragă minimum 5 șuturi pe poartă | Unibet | 1,80


Dacă vrei să vezi mai multe PONTURI și PARIURI LIVE intră în grupul nostru de pariori de pe Facebook!

Jadon Sancho este unul dintre oamenii îndrăgostiți de minge și de driblinguri, așa că nu este o noutate faptul că el este printre cei mai faultați jucători din echipa Borussiei Dortmund. Astfel, e bine să profităm de faptul că Unibet oferă o cotă așa de bună pentru ca Sancho să fie faultat măcar o dată în acest meci.

Cred că va fi o partidă extrem de deschisă, iar Hummels să faulteze pare un scenariu normal în condițiile în care te vor ataca Neymar, Mbappe, Icardi sau Di Maria. E greu să faci tacklinguri perfecte non-stop.

Ultima cotă interesantă o obținem din șuturi pe poartă. Se vor întâlni două echipe ofensive, iar PSG pare că are un plus în zona de atac. Francezii vor avea posesie și, de cele mai multe ori, inițiativa, așa că sunt șanse bune să vedem măcar cinci șuturi ale lui Mbappe și compania care să țintească poarta lui Dortmund.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.