Astra – FCSB | Meciul care încheie etapa a patra a Ligii I se joacă la Giurgiu luni de la ora 21:00 și va fi în direct pe Telekom Sport, Digisport și Look TV. FCSB caută prima victorie după două înfrângeri la rând, iar FotbalTop îți spune ce e cel mai bine să joci la acest meci.

FCSB se află într-o situație ingrată, fără antrenor principal și cu certitudinea că, pentru un meci, cel puțin, pe bancă vor sta secunzii. Rămâne de văzut în ce măsură, această incertitudine va afecta echipa, care și-așa vine după eșecuri. A pierdut în campionat cu Botoșani și în Europa League cu Alashkert. După ultimul meci Bogdan Andone și-a dat demisia.

Astra – FCSB, luni, ora 21:00

“Zilele acestea au fost ca niște ani. Nu ne-a căzut bine ultimul rezultat. Vrem ca meciul cu Astra să fie un bun prilej pentru a le arăta suporterilor că suntem altă echipă. Atmosfera este una bună și i-am felicitat pe jucători. A fost o stare de oboseală, dar «nu se poate» nu există. Am observat dorința jucătorilor de a câștiga. Le-am zis să fie bărbați. În vestiar nu e tensiune, ci doar dorința de a câștiga. Am curaj să spun că luni veți vedea o echipă determinată”, a declarat secundul Andronache la conferința de presă.

Secunzii de la FCSB, care au afirmat că ei sunt cei care vor alcătui echipa pentru meciul cu Astra, și nu conducerea, au mulți jucători noi la dispoziție.  Soiledis, Panțîru, Gikiewicz și Crețu, care a semnat chiar înaintea antrenamentului din ziua premergătoare meciului, ar putea apărea în echipă.

FCSB a terminat etapa a treia abia pe locul 8, cu patru puncte în trei etape. Astra e vecina roș-albaștrilor. Tot o victorie, un egal și o înfrângere au și giurgiuvenii. Golverajul lor e însă mai bun.

În cinci dintre ultimele patru întâlniri directe s-a marcat un singur gol. Roș-albaștrii au reușit să câștige tot patru dintre ultimele cinci meciuri cu Astra.

Ponturi pariuri Astra – FCSB

  • peste 8,5 cornere – 1.45
  • GG – 1,95
  • peste 0,5 goluri repr 1 – 42

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here