Ponturi pariuri Clinceni – Chindia | Duelul nou-promovatelor începe la ora 18:00 și va fi în direct pe Telekom Sport Digisport și Look TV. FotbalTop a analizat partida și-ți aduce trei ponturi pe care le-ai putea încerca la acest meci.

Vineri seara, la Voluntari se întâlnesc ultimele două clasate în Liga I după patru etape. Echipa din Clinceni a rămas singura care nu a câștigat nici măcar un punct în startul de sezon, în timp ce Chindia lui Viorel Moldovan a adunat unul singur.

Jocul celor două nu este însă atât de slab pe cât o arată clasamentul. După prestațiile avute și numărul de goluri marcate, Clinceni, cinci și Chindia, trei, ambele ar fi meritat clasări superioare în acest moment al sezonului.

Clinceni Chindia, vineri, ora 18:00

Ambele echipe vin după două partide în care au încasat patru goluri. Academica a pierdut cu 2-4 în fața lui Dinamo, iar Chindia a încheiat 1-4 meciul contra campioanei CFR Cluj. Situația ne duce cu gândul la un meci cu destule reușite.

La Clinceni a fost agitație în timpul acestei sătpămâni, după informația conform căreia Ilie Poenaru este pe lista lui Becali pentru a prelua banca celor de la FCSB. Rămâne de văzut în ce măsura acest lucru și-ar putea pune amprenta asupra prestației echipei. În plus, concducerea ilfovenilor a anunțat cine este antrenorul din acte. Pentru că Poenaru a picat examenu de la Școala de Antrenori și nu poate sta pe bancă, în funcția de principal, cineva cu licență trebuie să figureze în acte. Astfel, Marin Dună este, oficial, tehnicianul celor de la Clinceni.

Dacă rămânem la subiectul, antrenor la FCSB și Viorel Moldovan și-a arătat disponibilitatea de a-i antrena pe roș-albaștri, După meciul din ultima etapă a declarat că o ofertă de la Becali ar fi foarte tentantă.

Ponturi pariuri Clinceni – Chindia

  • GG – 1,90
  • peste 8,5 cornere – 1,50 
  • 1x – 1,50 

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here