Ponturi pariuri Academica Clinceni – Astra | Partida care deschide etapa a noua se joacă vineri, la Ploiești. Telekom Sport, Digisport și LOOK Tv transmit meciul care începe la ora 17:30. Fotbal Top îți oferă cele mai bune trei ponturi de încercat la această partidă.

Astra vine după victoria importantă în fața campioanei CFR. De atunci însă au trecut două săptămâni prilejuite de meciurile echipei naționale, în care atât Astra cât și celelalte echipe din Liga I au putut pregăti aspectele deficitare.

Academica Clinceni – Astra Giurgiu, vineri, ora 17:30

Giurgiurvenii sunt pe locul șapte în Liga I, la egalitate de puncte cu ultima poziție care duce în playoff. Echipa lui Alexa are evoluții oscilante în startul sezonului. În ultimele cinci etape a înregistrat un succes, urmat de o înfrângere, apoi a venit un rezultat de egalitate, urmat de încă o înfrângere și apoi de o victorie. Golverajul acelorași cinci runde e echilibrat – 6 goluri marcate și șase primite. Budescu ar putea reveni ca titular într-o partidă a Astrei. Împotriva CFR-ului, la prima partidă de la întoarcerea la Giurgiu a evoluat în ultimele 30 de minute.

Astra nu stă prea bine la victoriile în deplasare. A câștigat un singur meci disputat pe teren străin din aprilie încoace, în iulie, cu FC Voluntari. Academica  a  marcat de fiecare dată acasă în acest sezon, dar a câștigat o singură dată.  A învins-o cu 3-1 pe Chindia.

Ilfovenii au marcat de apoape două ori mai mult decât giurgiuvenii în ultimele cinci runde. De nouă ori a marcat echipa lui Ilie Poenaru în cinci meciuri, dar a câștigat o singură dată. Academica e abia pe locul 12 în Liga I, cu doar cinci puncte adunate în opt etape. Totuși, ultimele două remize le dai speranțe ilfovenilor. Au remizat cu Sepsi și apoi cu FC Botoșani.

Ponturi pariuri Academica Clinceni – Astra Giurgiu

  • peste 1,5 goluri Astra – 1,60
  • gol în ambele reprize  – 1,90
  • X2 – 1,48

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here