2017 şi-a oferit ultima reprezentaţie la pariuri prin egalul surpriză, 0-0, dintre Crystal Palace şi Manchester City, iar dacă ar fi să vorbim despre primul lucru (dintr-o serie lungă) pe care nu trebuie să-l faci la pariuri în 2018 atunci îţi spunem că trebuie să ai mare grijă când joci pe favoriţi.

  • nu juca mai mult decât îţi permiţi să pierzi
  • nu alege meciuri în funcţie de cote
  • nu încerca să câştigi miliarde cu 2 lei mizaţi
  • nu plăti pentru ponturi pe internet

Patru “NU”-uri de bază de la care ar trebui să-ţi porneşti aventura în lumea pariurilor sportive în 2018. Este vital să nu rişti bani pe care nu-ţi permiţi să-i pierzi, este esenţial să nu pui pe bilet pariuri doar în funcţie de cotele pe care ţi le oferă casele de pariuri, este indicat să fii conştient de faptul că nu poţi câştiga sume colosale cu bilete în care mizezi 2 lei, iar pentru final am lăsat un lucru clar: nu cumpăra “meciuri sigure” de pe internet.

Vă puteţi inspira din strategiile altor pariori sau din recomandările pe care le găsiţi chiar aici, pe fotbaltop.ro, dar întotdeauna trebuie să vă faceţi timp pentru a analiza şi voi partidele.

Să aveţi parte de un 2018 în care biletele câştigătoare să fie mai multe decât cele pierdute, iar balanţa să se încline de fiecare dată pe partea cu profit! La mulţi ani, pariorilor!!!

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.