Gigi Becali a anunțat, de două ori în ultimele zile, că a rezolvat problema fundașului central. ”Am luat fundaș la pauză” și ”L-am luat la schimb cu Bălașa” au fost declarațiile patronului de la FCSB. Numai că, rând pe rând, mutările au picat sau, în ultimul caz, se tot amână.

LUAT LA PAUZĂ… PIERDUT LA FINAL

Fundașul pe care Becali anunța că l-a luat de la pauză este Andrei Miron, fundașul în vârstă de 25 de ani al celor de la Botoșani. În ideea relației bune pe care o are cu patronul Iftime, Becali s-a ”aruncat” și a spus că l-a luat pe Miron. Numai că, surpriză!, cei de la Botoșani au cerut o sumă mult prea mare pentru a-și vinde căpitanul. Tranzacția a picat.

FERREIRA EZITĂ

Al doilea fundaș ”rezolvat” de Becali a fost Thiago Ferreira. Portughezul de la Craiova urma să vină într-un schimb cu Mihai Bălașa. Doar că FCSB a rămas, momentan, fără jucător. Bălașa a semnat și a fost prezentat de Craiova, în timp ce Ferreira e … tot la Craiova. De ce?

Pentru că nu are încredere în jucător, Becali i-a oferit lui Ferreira un salariu de doar 7.000 de euro, mult sub pretențiile jucătorului, care își dorește cel puțin 12.000 de euro. Pentru moment, Becali a înghețat discuțiile și așteaptă să vadă dacă reușește să aducă pe altcineva, totul depinzând aici și de viitorul antrenor al roș-albaștrilor.

Planic și Cristea sunt singurii fundași centrali din lotul FCSB, iar aceștia au fost criticați de Becali chiar în startul acestui sezon. Filip, care urmează să plece, și Bălașa, deja plecat, erau variantele de back-up ale roș-albaștrilor.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here