Pariurile eSports, mai clar pariuri pe FIFA20, au ținut și încă țin de cald pariorilor profesioniști în această perioadă. Fotbal adevărat se mai joacă doar în Belarus, asta dacă ce se întâmplă pe acolo se poate numi fotbalul. Dar, pe ”seceta” asta, să nu mai facem figuri. Să vedem care e treaba cu pariurile eSports și cum câștigi jucând pe FIFA20. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!PARIURI ESPORTS! CE SĂ PARIEZI CU ȘANSE BUNE DE CÂȘTIG

În primul rând, nu trebuie să confundăm fotbalul virtual pe care îl oferă case de pariuri precum Betano cu turneele de FIFA20 pe care le au în ofertă cam toate casele de pariuri în această perioadă. Așadar, fotbalul virtual nu este egal cu FIFA20.

RLB, TES, WCU, INA, VEG. Cam așa sună numele echipelor cu care trebuie să te împrietenești. Fără Real, PSG, Barcelona sau Bayern Munchen, băieții ăștia din Rusia, pentru că de acolo se joacă, îți pot aduce câștiguri bune. Sau, după caz, pierderi. C-așa-i în pariuri!

La Unibet, de exemplu, cele mai multe meciuri de FIFA20, cu șase minute repriza, au drept unică opțiune în zona golurilor doar ”peste 3,5 goluri”, la cote între 1,50 și 2,30, în funcție de echipe și jucători. Destul de rar apare varianta cu ”peste 2,5 goluri”, iar asta se întâmplă la meciurile cu jucători leneși în zona de ofensivă.

Pariatul pe goluri îți reduce cel mai mult din riscuri. Jocul pe soliști este complicat pentru că, în mod clar, nu cunoști așa bine jucătorul și, în plus, nu controlezi 100% sistemul competițional și/sau concentrarea/implicarea în turneu a jucătorului.

Ținând cont că sunt zeci de turnee pe zi, iar fiecare jucător evoluează în mai multe competiții, e greu de găsit care ar fi meciurile în care acesta se va dedica 100% și va încerca să câștige cu orice preț.

PE CE TURNEE AM JUCAT

”LigaPro” și ”esports battle” au fost turneele și canalele de Twitch pe care eu le-am urmărit în această perioadă.

Sunt multe alte turnee care se află în desfășurare, dar cele două, din ce am observat, sunt prezențe constante în oferta celor mai importante case de pariuri din România.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.