Corneliu Papură nu mai este antrenorul Universității Craiova. Clubul din Bănie a anunțat, pe Facebook, despărțirea de tehnician. Surpriza este cu atât mai mare ținând cont de faptul că Papură avea o relație excelentă cu patronul Mihai Rotaru. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp”, se arată în comunicatul clubului.

EDI IORDĂNESCU, PRIMA VARIANTĂ

Demiterea surpriză a lui Papură ar putea avea o explicație destul de simplă. Craiova a simțit că este momentul perfect pentru a-l aduce la echipă pe Edi Iordănescu, antrenor cu care a mai negociat, care acum se află pe picior de plecare de la Gaz Metan Mediaș.

Dacă va reuși să-și rupă înțelegerea cu Mediaș, atunci Edi Iordănescu ar urma să fie prezentat oficial la Craiova, în săptămânile următoare, când se presupune că echipa se va întâlni pentru reluarea pregătirilor în mod organizat.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.