FCSB – CFR Cluj se joacă azi, de la 20:30, pe Arena Națională, iar partida poate fi urmărită la Telekom Sport, Digi Sport și Look. Unul dintre jucătorii roș-albaștrilor ar putea prinde un transfer senzațional dacă va reuși să impresioneze în derby.

Florin Tănase este criticat destul de puternic de fani, dar căpitanul celor de la FCSB, în perioada în care lipsește Pintilii, este foarte aproape de un transfer important. Decarul roș-albaștrilor ar putea primi o ofertă concretă din Statele Unite, dar și una surprinzătoare din Europa.Au fost oferte din America, există în continuare interes din America pentru Tănase. Acum să vedem în iarnă, dacă patronul va decide să-i dea drumul. Dacă o să fie de acord în iarnă să-l lase să plece. Este vorba de 7-8 milioane de dolari”, a spus Giovani Becali, la Digisport.

Ajuns la 24 de ani, Florin Tănase are în continuare o cotă foarte bună. Site-urile de specialitate l-au cotat la 3 milioane de euro, iar Gigi Becali speră să primească cel puțin 5 milioane de euro pe fotbalistul său.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.