Connect with us

Uncategorized

INTERVIU | AISS: Mai degrabă plecarea lui Becali decât titlul

Published

on

aiss1Războiul dintre conducerea Stelei şi suporteri este departe de a se încheia. Deşi Gigi Becali spunea în urmă cu câteva zile că este dispus sa cadă la pace cu cei care îl contestă, fanii nici nu vor să audă de aşa ceva. Obiectivul lor este unul singur: plecarea lui Becali din Ghencea.

FotbalTop a stat de vorbă cu unul dintre membrii fondatori ai AISS, Costi Vasile, despre ceea ce s-a întâmplat şi se va întâmpla în continuare în Ghencea.
.
În ce stadiu se află în acest moment relaţia suporteri – conducerea Stelei?
.
În ceea ce priveşte relaţia conducere-AISS, aceasta este în acest moment inexistentă. Deşi, încă de la înfiinţare, am avut mai multe întâlniri cu conducerea Stelei, în special cu preşedintele Valeriu Argaseală, am remarcat că obiectivele noastre sunt opuse faţă de cele ale clubului, iar valorile pe care s-a fondat clubul Steaua, şi pe care noi încercam să le promovăm, sunt inexistente pentru aceştia. Astfel, aşa cum era şi normal să se întâmple din moment ce nu există o colaborare între suporteri şi conducerea clubului, relaţiile s-au tensionat. Ajungându-se la situaţia din prezent şi la deciziile incredibilie luate de către conducerea clubului faţă de proprii suporteri.
.
Acum câteva zile Gigi Becali declara că vrea să facă pace cu suporterii. Ce părere aveţi despre asta?
.

Din punctul meu de vedere, pacea nu poate avea loc atât timp cât tot nouă ne sunt impuse nişte condiţii, de parcă tot nouă ne-ar face un favor şi s-ar impaca cu noi. Conflictul cu Gigi Becali şi-a consumat primele episoade pe la începutul anului 2005, pentru ca mai apoi acţiunile de protest să escaladeze în mod treptat. Deşi în tot acest timp au existat nenumărate întâlniri, în care i s-a explicat ce pretenţii avem, acesta s-a facut că nu înţelege, continuând în aceeaşi manieră: jignind antrenori, suporteri, jucători, foste glorii, alergând cu pungi cu bani prin oraş după jucătorii echipelor adverse, purtând fularul lui Dinamo la gât sau trimiţând body-guarzii in tribune după suporteri. Toate aceste acte nu pot fi trecute cu vederea, iar din moment ce situaţia nu pare a se remedia pe viitor, din moment ce nu există niciun fel de strategie pentru a readuce performanţa şi profesionalismul în Ghencea, înconjurându-se tot de amatorism sau nepoţi, considerăm că prezenţa lui Gigi Becali la Steaua dăuneaza clubului, acesta fiind o jignire pentru tot ceea ce înseamnă stelism în general.

.

Să înţeleg că în momentul de faţă prioritatea este plecarea lui Becali şi nu rezultatele echipei, nu?

.

Evident. În ultimii ani, nu pot şti dacă are legatură cu plecarea lui Mihai Stoica sau nu, Steaua nu a avut parte de niciun fel de strategie, de viziune de viitor. Nu am văzut niciun proiect care să tindă către performanţă clubului, ci doar un record de antrenori ce au trecut poarta clubului, de eşecuri în transferurile jucătorilor, de eliminari ruşinoase din Cupa Romaniei, totul culminând cu clasarea în extremis pe locul 6 în ultima stagiune de campionat. Pentru noi performanţa înseamna câştigarea campionatului, a Cupei Romaniei, iar faptul că Steaua a ajuns cap de serie in Cupa Uefa (terminand grupa pe ultimul loc) nu reprezintă o performanţă. Atât timp cât anii trec iar Gigi Becali nu reuşeşte să instaureze la Steaua un management profesionist, cât nu cinsteşte valorile clubului, performanţa nu poate avea loc, toate victoriile fiind doar rezultate de moment. Suntem convinşi că printr-o strategie bine pusă la punct, prin profesionalism, cei care îi vor urma lui Gigi Becali la conducerea clubului vor readuce plăcerea steliştilor de a veni la stadion şi de a urmări partidele roş-albaştrilor, performanţele venind de la sine.

.

În perioada în care Steaua făcea furori in Europa, în urmă cu câţiva ani, Becali era chiar aclamat de tribunele din Ghencea. Cum s-a ajuns de la perioada in care era se suia pe Maybach în Piaţa Universităţii la perioada actuală?

.

Nu ştiu dacă era chiar aclamat. Aclamat de întreg stadionul a fost în primii ani, în special prin 2003, dar pentru scurtă perioadă. Însă unii nu l-au privit cu ochi buni nici în acea perioada. Trebuie să recunoaştem totuşi că Becali a preluat Steaua într-un moment dificil, iar ajutorul său material a fost benefic în acei ani. Totuşi, să nu uităm că acele performanţe au fost realizate de o echipa de profesionişti, peste care Becali nu îndrăznea să se bage. Însă, în scurt timp, Becali a inceput să-şi arate adevărata faţa, episoadele mai sus enumerate fiind dovada clară a caracterului său. Odată cu aceste episoade, suporterii stelişti şi-au dat seama de adevăratul caracter al acestuia, reacţionând în consecinţă. Pentru un om care işi umileşte public naşul (care mai presus de orice, este un simbol al Stelei, un simbol al României), deşi în cultura sa legăturile de rudenie sunt sfinte, ce se mai poate spune? Toate acţiunile suporterilor au fost o consecinţă a comportamentului acestuia, aceştia numai suportând umilinţele la care au fost supuşi. În viziunea noastră, un patron de club trebuie să se limiteze la a finanţa clubul şi a căuta să-şi angajeze cei mai buni specialişti în domeniu pentru a obţine performanţă şi, desigur, profit în această afacere. Pentru un club trebuie să vorbească jucătorii, antrenorii, nu patronul, care nu are niciun fel de competenţă în domeniu.

.

Cum vor reacţiona fanii la meciul cu Ceahlăul?

.

Bătaie cu zapada . Lăsând gluma la o parte, e greu de spus ce vor face pentru că situaţia este destul de confuză momentan. Nu se ştie dacă s-au ridicat interdicţiile, unde s-au ridicat sau ce pot face suporterii pentru a intra pe stadion. Cert este că AISS a acţionat in judecată clubul, cerându-le acestora ridicarea interdicţiilor (acordate, de altfel, abuziv, „la grămadă” şi fără niciun temei legal). Mai este o săptămână şi probabil ne vom edifica până la începutul returului. De asemenea, aşteptăm şi noi primul meci pentru a vedea ce reacţie vor adopta suporterii prezenţi pe stadion.

.

Ce îşi doreşte AISS pentru Steaua?

.

AISS işi doreşte să vadă Steaua din nou pe culmile performanţei, işi doreşte un club care să strălucească, aşa cum a facut în toată istoria ei, işi doreşte să ajute la perpetuarea tradiţiei, istoriei şi a valorilor pe care s-a clădit clubul. AISS a sărbătorit cele mai importante momente din viaţa clubului, debutând printr-o celebrare a celor 60 de ani de istorie a clubului (iniţiativă unică în România în acel moment), iar sportivii care au facut performanţă de-a lungul timpului la club au primit distincţia de membru onorific (ne putem lăuda până acum că îi avem printre noi pe Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Ilie Savu, Viorel Mazilu sau Vasile Stanga). De asemenea, ne dorim ca prin acţiunile noastre să readucem starea de normalitate la club, să intrăm pe stadion şi să ne susţinem echipa aşa cum doar noi, steliştii, ştim să o facem.

.

Un lucru e cert:  nu îl mai doriţi pe Becali. În această situaţie, pe cine aţi vedea în locul lui?

.

Sunt o mulţime de persoane care ar avea forţa financiară necesară pentru a se implica la Steaua. Desigur, numarul investitorilor romani este destul de mic. Probabil aşa ar şi trebui sa arate un club modern: un investitor străin care să se limiteze doar la a investi, o echipă de conducere administrativă din oameni marcanţi care au evoluat la club de-a lungul timpului, un management profesionist în toate departamentele, o bancă tehnică orientată spre implementarea unui proiect pe termen mediu-lung. Dacă ar fi după mine, aş vedea mâine Steaua aşa: Investitor străin, Preşedinte – Hagi sau Ilie Nastase, Antrenor – Dan Petrescu, Ladislau Boloni sau Cristiano Bergodi.

.

Crezi ca s-a ajuns la situaţia actuală şi datrorită plecării lui MM?

.

Se poate ca plecarea lui Mihai Stoica să fi „ajutat” oarecum la situaţia actuală. Deşi a fost în dese rânduri în conflict cu suporterii ( şi nu numai), probabil e genul de preşedinte pe care îl regreţi abia după ce nu îl mai ai. Mihai Stoica a reprezentat un liant între jucători, antrenori, suporteri pe de o parte, şi Gigi Becali, de partea cealaltă. Ori, nu putem să nu remarcăm că golul lăsat de el şi umplut de Valeriu Argăseală a dus la lipsa de performanţă din ultimii ani, transferuri ratate, relaţie dezastroasă cu suporterii, nepotism etc. De asemenea, apariţiile lui Gigi Becali la TV au devenit o obişnuinţă zilnică pentru romani, acest lucru nefiind valabil în mandatul lui Mihai Stoica.

.

Atunci, dacă se dorea părerea jucătorilor, presa vorbea cu jucătorii, daca doreau o analiza tactică discutau cu antrenorul, dacă doreau o poziţie oficiala vorbeau cu preşedintele, aşa cum e, de altfel, şi normal. Acum, din păcate, Gigi Becali vorbeşte în numele tuturor, arogându-şi drepturi de jucător, antrenor, maseor, preşedinte şi suporter în acelasi timp.Informaţii:

Interviu realizat de Bianca Dumitru

Pontul Zilei

Două goluri marcate îţi dublează banii

Published

on

Biletul Zilei 30 ianuarie 2017. Lunea e destul de greu să găseşti meciuri potrivite, dar am două propuneri pentru cei care vor să-şi dubleze banii investiţi. Două goluri marcate ne aduc fericire şi ceva mai mult „caşcaval” în portofel.

LAS PALMAS-VALENCIA (21:45)

Gazdele stau mai bine în clasament, dar oaspeţii sunt în revenire de formă după un început de sezon catastrofal! Las Palmas traversează o perioadă modestă, iar în ultimele partide a luat cinci goluri de la Barcelona şi n-a putut mai mult de-un 1-1 acasă cu la fel de modesta La Coruna.

Din categoria pronosticurilor cu şanse bune de reuşit, eu îl aleg pe următorul: Valencia marchează / cotă 1,28

RED STAR-REIMS (21:45)

Etapa trecută, Red Star a făcut surpriza, reuşind să învingă liderul Brest, scor 0-1, chiar pe terenul lui. Echipa are în continuare nevoie de puncte, iar acest lucru se poate obţine mai mult pe cartea atacului.

De cealaltă parte, Reims stă mult mai bine în clasament, dar de două runde a uitat să câştige.

N-aş vedea o favorită clară pentru această partidă, tocmai de aceea voi merge pe un pronostic mai „uşor”. Red Star marchează / cotă 1,53

 

Continue Reading

Fără categorie

Când e să se facă de râs, Liverpool merge până la capăt

Published

on

În toamnă, Liverpool a jucat la greu în deplasare pentru ca Anfield să fie modernizat şi mărit. Acum a venit perioada în care „cormoranii” recuperează şi joacă pe teren propriu. Mă rog, „joacă” e mult spus. Copiii pierd pe bandă rulantă, indiferent de adversar.

În 2017, Liverpool a reuşit să câştige un singur meci din cele opt partide pe care le-a disputat. S-a întâmplat în deplasare, cu Plymouth, scor 1-0, într-o rejucare din cupă, după ce, în prealabil, se făcuseră de râs într-un 0-0 catastrofal.

Au urmat trei jocuri pe teren propriu, în trei competiţii diferite, cu acelaşi final: Liverpool învinsă! A bătut-o Swansea în campionat (2-3), a eliminat-o Southampton din Cupa Ligii (0-1), iar acum a ucis-o Wolverhampton (1-2) din Cupa Angliei.

 • 1,33 era cota pentru un succes al lui Liverpool
 • 9,50 a fost cota pentru ca Wolves să câştige

E chiar aiurea să ne gândim că a existat cineva întreg la minte care să meargă pe victoria oaspeţilor, iar singurul mod prin care, probabil, pariorii s-au mai scos a fost în zona golurilor. În jur de 1,60 a fost cota pentru „peste 2,5 goluri” în meci.

Continue Reading

Surpriza Zilei

Vor promovare, dar bifează surprize! Brest se împiedică de codaşa Red Star

Published

on

Brest, liderul la zi din Ligue 2, le-a făcut viaţa amară, luni, pariorilor, reuşind performanţa de a pierde pe propriul teren, scor 0-1, cu Red Star, formaţie aflată în subsolul clasamentului (locul 17 din 20).

 • 1,60 era cota pentru un succes al gazdelor
 • 3,65 era cota pentru un egal
 • 6,50 a fost cota pentru victoria oaspeţilor

3-8 arată raportul şuturilor pe poartă, semn că băieţii de la Red Star şi-au dorit mai mult victoria.

Într-o zi cu meciuri puţine, au fost mulţi pariori care au mers pe un rezultat normal, adică pe victoria lui Brest, şi s-au înşelat.

Interesant, în iarna lui 2016, la ultima întâlnire dintre cele două grupări, Red Star reuşea să se impună, tot cu 1-0, şi tot pe terenul lui Brest.

Continue Reading

Bonus Dublu

Bonus dublu: Mizezi 10 lei şi poţi câştiga 30.733 de lei! Iată cele 20 de meciuri

Published

on

Biletul Zilei 22 ianuarie 2017. Sâmbătă, la categoria „Bonus Dublu”, au ieşit doar 13 meciuri din cele 20 pe care trebuie să le punem pe bilet pentru a ne încadra în promoţia oferită de Fortuna. Sper ca azi să fie mult mai bine.

Am ales două cote mari (2,05 şi 2,15) pentru victoriile celor de la Cadiz şi Atletico Madrid, iar în rest sunt cote accesibile, ceea ce ridică nivelul de încredere pentru acest bilet.

Aşa cum probabil ştiaţi, pentru a ne încadra în „Bonus Dublu”, de la Fortuna, avem nevoie de 20 de meciuri pe bilet, la o cotă minimă de 1,25 de lei.

Iată cum arată biletul meu de BONUS DUBLU pentru ziua de duminică, 22 ianuarie:

bonus-dublu-22-ianuarie

Cod de pariere: Wiqry1

Continue Reading

Bonus Dublu

Bonus dublu: Mizezi 10 lei şi poţi câştiga peste 28.000 de lei! Câte meciuri ies?

Published

on

Biletul Zilei 21 ianuarie 2017. „Bonusul Dublu” nu este o opţiune nouă la Fortuna, dar puţini sunt cei care au curaj să-şi încerce astfel norocul şi, evident, priceperea. Să alegi 20 de meciuri cu o cotă minimă de 1,25 ar părea destul de uşor, dar, în realitate, lucrurile sunt complicate, în special dacă vrei să creionezi un bilet cu şanse bune de reuşită.

Începând de azi, voi face o rubrică pentru „Bonus Dublu”, unde vom încerca să alegem cele mai bune 20 de pronosticuri, în zilele în care oferta de la casele de pariuri este suficient de bogată.

Iată cum arată biletul meu pentru BONUS DUBLU de la FORTUNA pentru sâmbătă, 21 ianuarie:

bilet-bonus-dublu

Câte meciuri vor ieşi de pe acest bilet? 😀

Continue Reading

Surpriza Zilei

Şi pe voi v-a scos Nice? Liderul se împiedică de ultima clasată

Published

on

Nice-Metz 0-0. Altfel spus, liderul din Franţa nu poate câştiga pe teren propriu în faţa ultimei clasate. Şi nu doar că Nice n-a câştigat, băieţii abia au făcut rost de-o amărâtă de ocazie clară în tot meciul.

Cu Balotelli şi Belhanda în tribune, unul suspendat, altul accidentat, antrenorul Favre n-a reuşit să găsească formula magică pentru ca Nice să nu se facă de râs.

 • 1,50 era cota pentru un succes al lui Nice
 • 4,50 au prins cei care au mizat pe un egal
 • 7,00 era cota pentru un succes al lui Metz

Din păcate, acest 0-0 a ruinat „Biletul de 50 de lei”, aşa cum sunt convins că a stricat mai multe bilete de duminică ale pariorilor. Tu l-ai evitat?

Continue Reading

Surpriza Zilei

Hull o bate pe Bournemouth şi îi îngroapă pe pariori

Published

on

Etapa de sâmbătă, 14 ianuarie 2017, începuse bine pentru pariori, după ce Tottenham a dezmembrat-o pe WBA, scor 4-0, dar a continuat cum nu se poate mai prost, cu o mare surpriză.

Hull, ultima clasată înaintea rundei, a învins-o cu 3-1 pe Bournemouth, asta după ce oaspeţii au condus cu 1-0 încă din minutul 3, cu un gol din penalty.

E abia a patra victorie în cele 21 de meciuri jucate până acum în Premier League de Hull, grupare care revine astfel în cursa pentru salvarea de la retrogradare.

3,65 era cota pentru un succes al gazdelor, dar puţini au fost cei care au mizat pe un astfel de deznodământ. Multe bilete jucate de pariori se bazau pe succesul oaspeţilor antrenaţi de Eddie Howe.

 • În partida tur, Bournemouth a câştigat cu scorul de 6-1
Continue Reading

Fără categorie

Acel 0-0 care te scoate din sărite: Liverpool-Plymouth

Published

on

Duminică, pe 8 ianuarie, Liverpool s-a gândit să-i nenorocească pe pariori. S-a terminat 0-0, pe Anfield, cu Plymouth Argyle, echipă din a patra ligă engleză de fotbal. Că, na, aşa e în FA Cup.

 • Pariorii care mizează sume mici îmi vor spune că „nimeni nu ia pe bilet o cotă de 1,14”. Cei care pariază bani mulţi sunt deja în suferinţă, căci Liverpool şi Chelsea erau „soliste” numai bune pentru cei care mizează zeci de milioane pe bilete.

Mai apoi, pentru a vedea că e un 0-0 care nu te ajută la nimic, Liverpool te-a încurcat din toate poziţiile. N-au potrivit-o la victorie, n-au potrivit-o nici la goluri marcate.

Singurul lucru unde puteai să faci treabă cu leşinaţii lui Klopp era la capitolul cornere, acolo unde au obţinut, cu vitejie, un spectaculos 18-0.

Au fost aproape 53.000 de spectatori pe Anfield, iar vreo 8.500 au format galeria lui Plymouth. N-am greşit zerourile, iar voi sper că n-aţi uitat că oamenii sunt din liga a 4-a. A PATRA! Şi au, probabil, mai mulţi fani cât a avut Astra, campioana României, în toate meciurile din ultima perioadă. Sau cât Steaua, vicecampioana 😀

Continue Reading

Bilet 50 lei

Mizezi 50 de lei şi poţi încasa aproape 290 de lei – câştigător

Published

on

 

UPDATE: Toate pariurile au ieşit aşa cum am anticipat, iar biletul a fost câştigător. L-ai jucat?

Biletul zilei 7 ianuarie 2017. Nu s-au reluat toate campionatele, dar se joacă deja în Spania şi Italia, iar completările le facem din Cupa Angliei pentru un bilet cu potenţial de Sfântul Ion. Apropo, înainte de pariuri, La mulţi ani sărbătoriţilor de azi 😀

Pentru „Biletul de 50 de lei” am ales cinci partide, cu cote între 1,22 şi 1,75. Dacă ne luăm după cotele oferite de casele de pariuri, atunci victoria lui Atletico Madrid pe terenul celor de la Eibar pare să fie cel mai dificil pronostic de pe bilet, însă trupa lui Simeone nu mai are voie să facă paşi greşiţi în campionat.

bilet-50-7ian1

Biletul este jucat la Fortuna, iar dacă există persoane care vor să-l pună fix în forma prezentată de mine, atunci codul de pariere este Wmn88a

BILETUL DE 50 DE LEI – SÂMBĂTĂ, 7 IANUARIE 2017

14:30 – Man.United-Reading – 1 – cotă 1,22

17:00 – Bradford-Chesterfield – 1 – cotă 1,50

17:15 – Eibar-At.Madrid – 2 – cotă 1,75

19:30 – Preston-Arsenal – 2 – cotă 1,45

21:45 – Napoli-Sampdoria – 1 – cotă 1,30

Continue Reading

Pontul Zilei

Trei pariuri câştigătoare oferite la Bilbao-Barcelona

Published

on

UPDATE: Din cele patru recomandări de la meciul Bilbao-Barcelona, trei au fost CORECTE! Vezi la finalul articolului cotele câştigătoare

După cele două recomandări ratate la Tottenham-Chelsea, unde speram că trupa lui Conte nu va fi atât de moartă-n cadă, revin acum cu patru pariuri pe care le putem încerca la Bilbao-Barcelona.

Sugestiile mele le puteţi găsi atât în oferta agenţiilor de pariuri stradale cât şi în zona de betting online.

Să nu uitaţi povestea cu LIKE şi SHARE la articol, în caz că recomandările mele te-au ajutat vreodată 😀

ATHLETIC BILBAO-BARCELONA – miercuri, ora 22:15

– peste 9,5 cornere – cotă 1,65

Barcelona câştigă şi marchează peste 1,5 goluri – cotă 1,80

– peste 2,5 goluri – cotă 1,55

– ambele marchează – cotă 1,65

Continue Reading

Pontul Zilei

Tottenham-Chelsea. Două recomandări ratate

Published

on

Tottenham-Chelsea se joacă miercuri, de la 22:00, pe Eurosport. La finalul acestui articol veți găsi două recomandări pe care le puteți încerca pe biletele voastre.

Chiar dacă Tottenham (locul 5) are un sezon destul de greu, cu evoluții oscilante, iar Chelsea (locul 1) pare să defileze în lupta pentru titlu, meciul va fi unul foarte echilibrat, în care cu greu se va decide o câștigătoare.

 • În ultimele trei întâlniri directe, Tottenham și Chelsea au dat-o la pace de două ori, scoruri 0-0 și 2-2.

Pochettino și Conte nu au mari dificultăți în alcătuirea primului ”11”, iar ambele formații vor arunca din primul minut cele mai bune formule pe care le au la dispoziție în acest sezon. Lamela (Tottenham) și Terry (Chelsea) nu vor juca.

TOTTENHAM-CHELSEA – miercuri, 22:00

EGAL la pauză sau la final – cotă 1,55

AMBELE MARCHEAZĂ – cotă 1,70

Continue Reading

Surpriza Zilei

Valencia a fost demolată de Celta. Te-au învins casele de pariuri?

Published

on

Urmăresc mai multe site-uri de pariuri. Să fiu sincer, din unele mă inspir, de pe altele mă documentez, iar pe altele le trec la categoria ”de evitat”. Am văzut un ”pont” în care Valencia ar fi trebuit să câștige meciul cu Celta Vigo. Oh, nu, nu, nu!!! 🙁

1,95 sau 2,05 erau cotele din ultimele ore pe care casele de pariuri le ofereau pentru succesul Valenciei. În caz că nu știați, Valencia-Celta Vigo s-a terminat 1-4

Te-au păcălit și pe tine casele de pariuri? Sper că nu! Valencia e dărâmată. Așa a fost încă de la începutul sezonului, iar acum plecarea lui Prandelli, după doar trei luni, ar fi trebuit să le dea de gândit celor care mergeau pe mâna liliecilor.

 • Probleme uriașe în apărare, cu mulți absenți, antrenor nou, moral prost, suporteri care cer plecarea patronului = combinația perfectă pentru ca Valencia să nu câștige.

Totuși, pentru cei care se iau după cote mereu, casele de pariuri au aruncat ”momeala favoritei” pe Valencia.

Eu am mers pe ”ambele marchează”, la fel ca și colegul Baciu, pe Sport1x2.ro, care a plusat și cu un ”peste 1,5 goluri” pentru cei care doreau un pariu ceva mai sigur.

Continue Reading

Surpriza Zilei

2017 și o primă surpriză! Liverpool speră la titlu, dar se împiedică de Sunderland

Published

on

Înainte de toate, LA MULȚI ANI! Vă doresc un 2017 cu cel puțin 365 de bilete câștigătoare!

Campionatele mari au fost în vacanță, dar Premier League se încăpățânează să-și păstreze etapele între Crăciun și Revelion, asta deși mai toți antrenorii, în frunte cu Wenger, și-au manifestat dezamăgirea față de acest program încărcat.

În general, etapele de final de 2016 n-au adus surprize. Echipele mari din Anglia au mers fără greșeli, dar asta, evident, n-a durat prea mult.

În primul meci din 2017, Liverpool a făcut praf toate biletele și a rămas în urma lui Chelsea, formație care pare de neoprit în acest sezon. Trupa lui Klopp a făcut 2-2 cu Sunderland, una dintre echipele cu șanse reale de a retrograda.

 • De patru ani nu se mai împiedicase Liverpool în meciurile cu Sunderland, iar regula s-a oprit tocmai când cormoranii se așteptau mai puțin.

Așa arată acum clasamentul din Premier League:

primele-sase-anglia

Continue Reading

Pontul Zilei

Juventus-AS Roma nu va fi ca la FIFA17. Cota de 1,75 e câștigătoare

Published

on

UPDATE: Juventus a câștigat cu 1-0 meciul cu AS Roma, iar recomandarea mea a fost corectă! Pentru a cincea oară consecutiv pronosticurile date se adeveresc!

Sâmbătă seară, de la 21:45, Juventus și AS Roma se întâlnesc în cea mai interesantă partidă a zilei. La finalul acestui material vei putea o găsi o recomandare de pariat ce îți aduce o cotă de 1,75.

Salut! Probabil cunoști care e legătura cu FIFA17 și nu mai are rost să-ți spun că meciurile importante din categoria ”Pontul Zilei” le simulez, mai întâi, pe celebrul joc de la EA Sports.

 • Am ales să joc cu AS Roma și bine am făcut. După un joc controlat de la un capăt la altul, în mod surprinzător, am reușit să mă impun cu 1-0, grație unui gol marcat de Vermaelen, cu capul, în minutul 82.

juventus-roma-fifa17

Revenind la realitate, cred că meciul are o favorită clară, iar aceea este Juventus. Îi dau dreptate atât poziția din clasament cât și rezultatele directe din ultima perioadă pentru a porni cu prima șansă.

Cota este foarte bună și chiar dacă meciul va fi unul dificil, eu consider că Juventus se va impune.

JUVENTUS-AS ROMA / Juventus câștigă / cotă 1,75

Continue Reading

Pontul Zilei

Pariul la Hoffenheim-Dortmund a fost câștigător. Cota de 1,65 prinsă

Published

on

UPDATE: Pentru a patra oară consecutiv, recomandarea de la Pontul Zilei este CÂȘTIGĂTOARE. Hoffenheim-Borussia Dortmund s-a terminat 2-2.

Pentru ”Pontul Zilei” de vineri, 16 decembrie, m-am oprit în Bundesliga, la Hoffenheim-Borussia Dortmund.

 • La finalul acestui articol regăsiți o recomandare cu o cotă de 1,65 dacă o jucați la Betano.

HOFFENHEIM-DORTMUND – vineri, 21:30

În ultimele zece întâlniri directe dintre Hoffenheim și Borussia Dortmund, doar într-o singură partidă n-au reușit să marcheze ambele echipe. În rest, în nouă confruntări, plasele s-au scuturat în ambele porți.

 • Hoffenheim are o rată de 2,8 goluri pe meci, în timp ce Borussia Dortmund punctează cu o medie de 3,4 reușite pe meci în actuala ediție de campionat.

Nu încape îndoială că vorbim despre două echipe cu o aplecare spre faza de atac, iar acest lucru mă face să mă îndrept spre un pariu cumulat, la o cotă foarte bună.

Ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci – cotă 1,65

P.S. M-a anunțat wordpress-ul că ăsta este al 100-lea articol de pe acest blog! Dacă-l bifez și câștigător, mi-aș face un cadou frumos 😀

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2020 FotbalTop / www. fotbaltop.ro

LIKE PENTRU PONTURI GRATIS