Becali s-a plâns după ultimul meci, cel terminat la egalitate cu CFR Cluj, că fundașii centrali și mijlocașii folosiți nu-l mulțumesc și și-a lăudat în schimb atacanții. Tot de un vârf e interesat însă și acum. Încă un jucător trecut prin Ștefan cel Mare ar putea ajunge sub comanda lui Dică.

FCSB a adus un vârf în această vară, pe Rusescu, care s-a reintegrat imediat în echipa lui Dică. Se vorbește acum de încă unul, deși prioritate, după cum au spus în repetate rânduri conducătorii și staff-ul tehnic, ar fi un fundaș central. Gicu Grozav e urmărit de Becali, care ar putea să i-l fure lui Dinamo.

Roș-albii au negociat în ultima perioadă cu atacantul, dar transferul nu s-a realizat momentan, din cauza pretențiilor sale finanaciare. La FCSB situația e alta, iar Becali ar putea să-i ofere un contract mai bun decât i se propune din Ștefan cel Mare.

“Am negociat tot timpul cu Gicu Grozav. Nu pot să vorbesc acum despre el, trebuie să vorbesc întâi cu Mihai Stoica”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here