În ultima perioadă se discută tot mai mult despre posibilitatea ca FCSB să redevină Steaua. Discuţia a fost aprinsă de Anghel Iordănescu, iar acum e continuată, pe aceeaşi linie, de Mihai Stoichiţă.

Oficialul FRF spune că a discutat cu oameni din ambele tabere şi că s-ar putea ajunge la o împăcare între CSA şi Becali, prin “îmbinarea” echipei din liga a 4-a cu FCSB.

Sunt la curent cu orice se întâmplă la ambele echipe Steaua. Vineri m-am văzut cu Lăcătuș, cu Tică Dănilescu. Încă de acum un an am spus că soluția este reasamblarea celor două echipe. Nu-l suporți pe Becali, dar trebuie să fii rațional și eficient!

Este posibil ca cele două echipe să se unească. Atât cei de la Armată, cât și cei din jurul lui Gigi Becali, au înțelepciune și știu ce este mai bine pentru un club care va deveni de câteva ori mai mare“, a spus Stoichiţă la Digisport.

În toată această perioadă, de la CSA e o linişte teribilă. Cum Talpan a primit “block” la ieşirile în presă, Clubul Armatei nu reuşeşte să comunice mai deloc, iar atunci când o face, acest lucru se întâmplă prin intermediul suporterilor.

Ca bonus, între timp a mai apărut şi avocatul Pompiliu Bota, care s-a dus frumos la Oficiul European pentru Mărci şi Desene şi a cerut dreptul de proprietate al mărcii “Steaua Bucureşti”.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here