După ce Dănuț Lupu a declarat recent că Academia Rapid ar urma să se desființeze deoarece nu are o identitate clară, Adrian Iencsi, fost căpitan în Giulești, îi contrazice opinia. 

Iencsi crede că Academia are ce-i trebuie pentru a progresa, atât timp cât fotbaliștii emblematici și fanii sunt alături de echipă.

“Eu văd situația total diferit față de Dănuț Lupu. Știu ce înseamnă să începi un nou proiect. Sunt foarte atașat de acest club, un club care mi-a dat totul. Atunci când s-au format 2-3 echipe Rapid, am vrut să dau o mână de ajutor și să formăm una singură, care să o ia de la zero, dar nu mă puteam bate cu morile de vânt.

Fotbaliștii emblematici, precum Pancu sau Daniel Niculae, și suporterii, care sunt alături de echipă, reprezintă palmaresul. 

Îi apreciez pe cei care s-au implicat la Academia Rapid. Nu e ușor ce fac. Pe parcurs, poate deveni FC Rapid.  Aș fi acceptat să joc dacă eram în activitate. De ce nu? Am spus că voi susține Rapidul indiferent de liga în care ar juca. Aș face orice pentru Rapid” – a spus Adrian Iencsi.

Like paginii dedicate tuturor rapidiștilor – Spirit Vișiniu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here