Connect with us

Fotbalul meu

I-am luat la mână pe tricolori. Cea mai mare notă a primit-o Chiricheș

Published

on

stanciu

M-am gândit că n-ar fi rău să-i scoatem în fața clasei pe tovarășii ăștia trimiși de Daum să se facă de râs în fața Muntenegrului, la Cluj.

Cea mai mare notă i-am dat-o lui Chiricheș, 10 cu felicitări, omul e senzațional când nu joacă. Ar fi bine ca Daum să-l considere non stop accidentat.

Costică Pantilimon – nota 6,5

 • Hai că n-ai avut așa cifre nici la școală, deci nu te supăra. La cât a lustruit el băncile de rezerve prin Anglia, încă mă mir că nu s-a rupt la intervenția aia de la începutul meciului.

Benzar – nota 7

 • Băiatul ăsta a fost singur în dreapta. Un fel de singur acasă, singur pe plantație, că nea Bicfavi n-a fost pe nicăieri. A bărbierit vreo două centrări, dar ca să nu-i scădem nota o să zicem că a fost din cauza gazonului. În plus, la cum a jucat nici nu zici că a fost la debut.

Moți – nota 6

 • Dacă nu e pe penalty-uri de apărat, atunci n-ai treabă cu Moți. Reușește mereu să fie în nota echipei.

Grigore căpitanul – nota 5

 • Când ai banderola pe braț, dacă nu faci ce trebuie, deja ai minus două puncte. Omul nu că n-a făcut, dar a mai și comis-o de vreo două ori. El pare bun doar când face pereche cu Chiricheș, pe care-l salvează constant. Atât.

Filip – nota 3

 • Pe bune, dacă lua cartonaș roșu, îi dădeam 4,5. Măcar făcea ceva. În comparație cu Benzar, Filip n-a existat, a fost la Săftica și se chinuia să vadă dacă e mai înalt decât Adi Popa. Unde ești tu, Raț? Mă rog, nici chiar.

Săpunaru – nota 2

 • Tot are el 22 pe tricou, eu i-am zis să-i dau un singur 2. Cu al doilea vine el de acasă. Și să mai vină la pachet și cu niște scuze, că nu-l tragi pe ăla așa de tricou lângă careu, când muntenegreni au o singură calitate, înălțimea, că nu te arbitrează Mariusică Avram să-i fie frică să sufle-n fluier. Ce-o fi căutat el la mijlocul terenului, doamne..

Hoban – nota 5,5

 • L-a tras în jos că a stat prea mult pe lângă Săpunaru. N-a fost rău, dar de obicei era mai prezent în meci. Se descurcă mai bine cu Pintilii.

Bicfalvi (sau Bicfaldi, sau Bigfalvi) – nota 2,5

 • Nimic de zis, omul a alergat. S-a chinuit să fugă de fiecare dată de minge, de coechipieri, de adversari, de tot. Săracul Benzar…

Bogdi Stancu – nota 3

 • L-am văzut o singură dată pe teren, în minutul 90, când a fost schimbat. I-am dat nota asta frumoasă că a ieșit pe partea cealaltă, asta fiind singura lui decizie bună în meci. Cred că dacă nu-l schimba și mai aveam penaty-ul ăla, scos logic de altcineva, ar fi marcat și primea ceva mai mult în carnetul de note.

Nicușor Stanciu – nota 2,5

 • El a fost la fel de slab precum Săpunaru și terminați cu prostiile că acolo i-a dat pasă lui Popa. Mingea o dăduse spre fața porții, noroc cu Savici, că a deviat-0. Am mai adăugat 0,5 sutimi că poate se uită ăia de la Anderlecht… și dacă aduni 2 cu 5 îți dă 7…milioane.

Andone spaniolul – notă 3

 • Hai să stabilim un lucru: Andone nu poate să dea goluri. Și dacă suntem de acord cu lucrul ăsta, atunci el a jucat bine azi. S-a bătut cu fundașii pe acolo, a alergat, a căzut, a încercat. Dar nu e atacant, deci să-l lase la Deportivo mai bine.

Christoph Daum – nota 1

 • Omul a copiat și e normală nota. 1 primești când ești prins că te uiți în foile lui Iordănescu și Pițurcă. Iar data viitoare, dacă nu te pregătești, te cheamă la director.

Fotbalul meu

CSU Craiova-Dinamo 2-1. Așa poate arăta campioana

Published

on

CSU Craiova a câștigat cu 2-1 derby-ul cu Dinamo, într-o partidă pe care a controlat-o în mare măsură. Jos pălăria pentru ce a făcut Mulțescu din această echipă care a avut interzis la transferuri.

Craiova joacă precum o campioană. Are fotbaliști talentați, are public viu, are entuziasm și are antrenor. Se va bate până la capăt cu Steaua, o echipă care are doar un patron și cam atât.

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Ponturi Pariuri 16 octombrie 2016

Published

on

Ziua de sâmbătă, 15 octombrie, a fost una catastrofală pentru pariori, care au aruncat la coșul de gunoi biletele distruse de Manchester City, Bayern, Tottenham, Leverkusen sau chiar și Astra.

Duminică nu avem jocuri cu ”favorite”, ceea ce este mult mai bine, după ce ne-am lămurit ieri și cu ”echipele mari”. Haideți să vedem cum facem să recuperăm pierderile.

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Armenia-România 0-5. Să-l reținem pe Răzvan Marin

Published

on

romania

Cine se entuziasmează după victoria asta înseamnă cu nu a văzut meciul sau că nu se pricepe. Să începi un meci cu penalty în minutul 3 și eliminare pentru adversari e cel mai ușor scenariu din istoria fotbalului. A, nu cel mai ușor ar fi să mai dai încă două goluri în primele 12 minute.

Istoria meciului cu Armenia s-a scris în minutul 3. Și zic că după evoluția de la Erevan ar trebui să-l reținem doar pe Răzvan Marin, omul trimis de Hagi să-l ”răzbune” în clinciul cu FRF. Gol și pasă de gol la debut, plus vreo alte două șuturi de la distanță, pe care nu le-am mai văzut la vreun mijlocaș mult de vreo două generații.

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Steaua-Villarreal 1-1. Golubovici e petardă, De Amorim cel mai bun meci

Published

on

steaua

Steaua a terminat la egalitate meciul cu Villarreal, scor 1-1, și a prestat cel mai bun fotbal din acest sezon. Asta nu înseamnă că a impresionat din vreun anumit punct de vedere, dar jocul a fost mult mai consistent.

Paranteză. Golul primit de Steaua e FIX dovada clară a LIPSURILOR pe care le are în echipă. Golubovici, dacă era atacant de valoare, făcea o preluare din acea pasă lungă, fiind singur singurel, însă mingea se izbește în capul lui ca într-un zid (iar asta e în sens rău) și de acolo începe deranjul. Toșca zice că e mai tare să protejeze tușa decât centrul și pierde rapid prim-planul, iar Niță finalizează cu un gol primit printre picioare. S-a Borre ăla pe ei!

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Gică Popescu trebuia să fie președintele FRF

Published

on

popescu

L-am văzut pe Gică Popescu la ”Fotbal Club”, pe Digisport, și îmi pare rău că el n-a ajuns președintele Federației Române de Fotbal. Cunoaște tone de informații despre fotbal, vorbește bine, e un lider și poate mobiliza și crește lumea de lângă el.

Sunt convins că ar fi făcut o treabă de 100 de ori mai bună decât încercările lamentabile ale actualei conduceri. Am fi avut o idee și, cel mai important, aș fi fost sigur că fotbalul românesc ar fi urmat o pantă ascendentă, după picajul din ultimii ani.

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Enache nu e fundaș dreapta, Achim nu e de Steaua, Toșca nu e căpitan

Published

on

enache

Fie vorba între noi, dacă nu era un meci între vecini cred că Steaua n-ar fi bătut-o pe Voluntari în seara asta rece de la Ploiești. Dar apare un Maftei, care și-a dorit mereu să joace în roșu și albastru, dar nu l-au vrut oamenii din Peluza Nord, care aproape că-l roagă pe Momcilovici să dea gol.

În altă ordine de idei, căci cu rezultatul ne-am lămurit și nu e nicio surpriză, Reghecampf ar trebui să-și dea seama pentru a mia oară că are niște jucători terminați total!

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Sânmărtean ar trebui să se lase

Published

on

sanmartean

La 36 de ani, Sânmărtean ne arată că Târgu Jiu e ultima haltă pentru el. Spre binele lui și al Pandurilor, ar fi de preferat ca retragerea să vină mai repede decât finalul contractului.

L-am văzut la Steaua, când încă putea să facă față, când alerga cot la cot cu mai tinerii săi colegi și adversari. Apoi l-am văzut și la arabi, unde și-a cucerit fanii mai mult cu fente și atingeri fine decât cu sprinturi.

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Reghe, tu înţelegi ceva din ce joacă Steaua?

Published

on

reghe

Steaua a pierdut cu 1-2 meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, un rezultat mai mult decât meritat, la ceea ce s-a petrecut pe gazon.

Îl apreciam pe Reghecampf în primul mandat şi m-a păcălit că e antrenor. Acum îmi dau seama că era doar beneficiarul unei echipe cu jucători foarte buni construită de Becali. Acum, când are nişte jucători modeşti la dispoziţie, nu reuşeşte să facă absolut nimic, ba chiar îmi dă impresia că strică total jocul cu nişte mutări tactice total neinspirate.

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Adormi lejer la meciurile Stelei

Published

on

reghe

Steaua joacă prost. Nu-ţi trebuie cunoştinţe bogate în domeniu, că vezi cu ochiul liber. Asta dacă nu cumva te ia somnul. Meciul ACS Poli Timişoara-Steaua Bucureşti poate fi oricând un tratament senzaţional pentru cei care nu pot pune geană pe geană.

Când toate echipele din istorie vin şi fac spectacol la Timişoara, indiferent dacă reuşesc sau nu să câştige, apare şi Steaua închipuită de Becali şi desenată de Reghecampf care dă un gol în minutul 8 şi după… nu se mai întâmplă NIMIC! ABSOLUT NIMIC!

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Steaua pierde pentru că aşa e normal

Published

on

stea

foto: gsp.ro

Când îţi vinzi an de an cei mai buni jucători şi îi înlocuieşti cu transferuri de la naşi, fini şi alte rude mari împărăteşti, atunci e normal să pierzi. Pierzi din valoare, pierzi meciuri. Nu e chiar atât de complicat.

Steaua face asta de ani buni, de când Becali a început să vândă generaţia care trimitea Ajax-ul acasă. Pe unii a luat bani buni, cum ar fi Chiricheş sau Gardoş, pe alţii n-a mai apucat, că nu i-a mers jucăria cu Latovlevici sau Tătăruşanu.

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

VIDEO: Geraldo, avea dreptate Avram!

Published

on

geraldo

Update: Austria Viena face 3-1, dintr-o lovitură liberă provocată de… ați ghicit!!!…Geraldo

Dragă Geraldo, avea dreptate nea Mariusică Avram, arbitrul cel viteaz, când îţi zicea că tu n-ai faţă de Europa League.

Dragă Geraldo, a plecat Friesenbichler ăla de lângă tine şi te-ai mişcat la fel de greu precum e de pronunţat numele jucătorului de la Austria Viena. (VIDEO AICI)

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

O seară ciudată de Champions League

Published

on

flash

… în primul rând pentru că s-au jucat nouă meciuri, cu tot cu amânatul City-Monchengladbach, iar în al doilea rând pentru că n-am anticipat deloc câteva rezultate finale.

Dacă mă puneai în faţa unui pluton de execuţie şi-mi spuneai că Leicester va câştiga (şi o va face şi la scor) pe terenul lui Brugge, atunci chiar eu făceam semn să se tragă! Catastrofali în Premier League, senzaţionali în Champions League. Să vezi când se va întâlni Brugge-ul ăsta cu Nicuşor Stanciu şi Alexuţu Chipciu…

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Golubovici e noul Tatu

Published

on

ko

Faptul că Golubovici n-a marcat până acum e doar pentru statistici.  El este unul dintre cei mai importanţi jucători ai noştri, suntem fericiţi şi mândri de a-l avea în echipă. Poate pentru unii e greu să înţeleagă ce înseamnă să rişti să-ţi pierzi un ochi doar pentru a nu-ţi lăsa colegii la greu. Bine ai revenit, Bojane” – MM Stoica

Bun, deci faptul că un atacant NU înscrie goluri nu e important! Dar ce face, mai exact, un vârf în fotbalul ăsta?

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

Steaua-Astra. O şaorma cu de toate

Published

on

shaorma

Duminică, de la 20:30, în patria sămânţarilor şi a gazonului oribil, adică pe Arena Naţională, Steaua şi Astra se iau cică la fotbal în derby-ul campionatului. În realitate, o şaorma cu de toate.

După ce s-au combinat între ele, cu Steaua în rol de cumpărător la pachet pentru Enache şi Amorim+Boldrin, campioana şi vicecampioana ne propun un amestec total.

(mai mult…)

Continue Reading

Fotbalul meu

City e tare, United încă se caută, Arsenal e ok. Cum e Premier League acum

Published

on

premier

…Tottenham pare în revenire, Chelsea joacă la fel de urât însă mai euforic, iar Liverpool ar putea fi marea surpriză din această luptă la vârf, dacă Mane va ţine forma asta bună cât mai mult timp.

Am vrut să scriu despre sezonul ăsta de Premier League încă de dinainte să înceapă. Bani mulţi, transferuri importante, antrenori uriaşi în joc. Un campionat care atrăgea şi în trecut, dar care pare să aibă tot ce e mai bun în prezent.

(mai mult…)

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2020 FotbalTop / www. fotbaltop.ro

LIKE PENTRU PONTURI GRATIS