Harlem Gnohere e în conflict deschis cu Gigi Becali, iar viitorul ”Bizonului” la FCSB nu este deloc sigur. Nemulțumit de faptul că n-a acceptat ușor reducerile salariale din această perioadă, Becali l-a trecut pe Gnohere pe lista neagră. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!Ce să mai fac cu Gnohere?! Pe mine mă interesează copiii mei, ăștia tineri, plus Tănase, pe care îi pot vinde. Am și pentru Gnohere o ofertă. Am cerut 500.000 de euro, m-a sunat Mircea Rednic să mă întrebe cât vreau pe el”, a spus Becali, la TelekomSport.

Chiar dacă nu i-a făcut, încă, o ofertă clară, Rednic pregătește terenul pentru a trimite în scris propunerea Iașiului. ”Puriul” e încântat de ideea de a lucra din nou cu Gnohere, fotbalist pe care l-a avut sub comandă, la Dinamo.

Ținând cont de dificultățile financiare de la Iași, e destul de greu de crezut că Politehnica va pune pe masă suma cerută de Becali, dar Rednic încearcă să profite de pe urma relației reci dintre Gnohere și FCSB.

Dacă va reuși să-i pună pe masă un salariu de 10.000 de euro pe lună, atunci Rednic ar putea să-l convingă pe Gnohere să meargă la Iași. Altfel, e greu ca ”Bizonul” să renunțe la salariul uriaș pe care îl are la FCSB, formație cu care mai are încă un an de contract.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.