Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti, miercuri 5 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a fost pus oficial sub acuzare de procurorii de la DNA. Patronul FCSB este acuzat că a spălat bani, alături de Vasile Geambazi, nepotul său, într-o afacere cu un teren pentru care, mai apoi, statul român a plătit despăgubiri de 60 de milioane de euro. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

Ziua de marți a fost una extrem de agitată pentru Gigi Becali, care a sosit, din nou, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, asta după ce se prezentase, tot în fața procurorilor, și în urmă cu o săptămână, în alt dosar.BECALI, ACUZAT DE SPĂLARE DE BANI

Gigi Becali a stat mai bine de două ore în sediul DNA, iar la final a fost înștiințat că este urmărit penal pentru spălare de bani, având calitatea de suspect, într-un dosar în care apare și numele Stelei.

Da, este adevărat! Mi-au zis că sunt suspect în spălare de bani. Vasi Geambazi a luat acei bani și mi i-a dat mie la Steaua, ca să-i spăl. Dar noi avem acte clar, e transparent! Nu e spălare de bani. Ei m-au mai acuzat de spălare de bani și-n trecut, când am luat niște bani de la Steaua și i-am dat lui Borcea pentru că aveam niște datorii. Am intrat în malaxorul celor de la DNA cu spălare de bani”, a spus Gigi Becali, pentru Gazeta Sporturilor.

CUM S-A AJUNS AICI

Probele obținute de procurori se întind pe o durată de șase ani, între 2014 și 2019, iar totul a început în momentul în care Becali a cumpărat un teren de 21 de hectare, în Voluntari, pe care l-a vândut, mai apoi, nepotului Vasile Geambazi cu suma de un milion de dolari.

Geambazi a devenit proprietar și a cerut, ulterior, de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri uriașe pentru faptul că nu poate folosi terenul în scopurile pe care le dorește. Nepotul lui Becali a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro.

1 Comentariu

  1. UNDE NAIBA S-A MAI POMENIT CA , GIGI BECALI , UN MAFIOT , A-I VINDE TERENUL DIN VOLUNTARI LUI NEPOTUSAU , IAR ACESTA DA STATUL IN JUDECATA ??????? CE DRACU!!!!!!!!!! STATUL I L-A VANDUT ??????ORI UNCHIU SAU ??????? DE CE DRACU NU L-A DAT IN JUDECATA PE UNCHIU SAU , CARE I L-A VANDUT ??????? AFACERI INTRE RUDE ………. CUM DRACU SA PLATEASCA STATUL DESPAGUBIRI PENTRU UN TEREN , IN TRANZACTIONAREA CARUIA STATUL —– NU ERA IMPLICAT ?????????? UNDE ESTE JUSTITIA DIN ROMANIA ???????? MAGISTRATI ……PROCURORI ………ETC ??????????? CEI CU PENSII SPECIALE …………….. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO….. HOTILOR………….. FURATI SI SECATUITI STATUL ROMAN !!!!!!!!!!! CINE DRACU AU FOST PROCURORII SI MAGISTRATII CARE AU JUDECAT ACEST CAZ SI AU DAT VERDICTUL?????????? 60 DE MILIOANE DE EUROOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!1 SANT OAMENI CARE I-SI TARAIE ZILILE ………. SI VOI NU VA MAI SATURATI ………….. LAURA CODRUTA KOVESI WHERE ARE YOU ????????????

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here