Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti, miercuri 5 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Suporterii roș-albaștrilor își doreau ca FCSB să revină în Ghencea, pe noul stadion Steaua, dar Gigi Becali are alte planuri. Patronul FCSB vrea ca echipa să joace meciurile tari pe Arena Națională, iar meciurile cu echipe mai mici pe o altă arenă din București.

FCSB ar putea pleca, începând cu sezonul următor, de pe Arena Națională. Gigi Becali e convins să mute echipe pe Stadionul Arcul de Triumf, arenă intrată acum în renovare în cadrul proiectului prin care România va organiza EURO 2020.Nu știu dacă o să mă duc să joc pe Ghencea, trebuie să-mi facă un preț bun ca să mă duc să joc acolo. Am stadionul ”Tineretului” Arcul de Triumf, o să mă duc să joc acolo. Ce îmi trebuie mai mult? La meciurile cu echipe mici am nevoie de 10 – 15 mii de locuri.

Nu-mi trebuie mai mult, iar partidele importante le joc pe Arena Națională. Acum să vedem, cine îmi face un preț mai bun acolo joc. Ei trebuie să facă bani cu Ghencea și trebuie să-mi facă ofertă ca să mă duc acolo, să-mi facă ei mie”, a spus Gigi Becali, la Digi.

Astfel, în cazul în care Stadionul ”Tineretului”, de la Arcul de Triumf, va fi liber și va putea găzdui meciuri de fotbal, ținând cont că până acum acolo se jucau mai mult partide de rugby, Becali va dori să-l transforme în noua casă a roș-albaștrilor.

Decizia lui Becali vine ca urmare a numărului mic de suporteri pe care echipa sa l-a avut în ultima perioadă la meciurile de pe teren propriu, în condițiile în care chiria pentru un joc pe Arena Națională este de aproape 30.000 de euro pentru fiecare meci.

8.207 locuri va avea stadionul Arcul de Triumf

55.634 locuri are Arena Națională

31.254 locuri va avea noul stadion din Ghencea

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here